ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ

Как функционира SuperSdelka

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ЗАЩО ПРОМОЦИИТЕ ПРИ НАС СА ИСТИНСКИ

SuperSdelka е общност от любители на пазаруването, които търсят, споделят, обсъждат и оценяват най-добрите намерени оферти. Можете да бъдете активен член на общността ни, като изпратите откритите от вас истински оферти, споделяте оферти с приятел, или като просто участвате в дискусия по дадена оферта.

  1. Публикуваните от нас оферти

На началната страница на портала се публикуват всички изгодни оферти, които ние намираме ежедневно в интернет за вас. Офертите са автентични и истински, на сайта не се публикуват оферти с цел реклама!

Офертите се подбират и проучват внимателно, за да се постигне максимален ефект на спестяване на финансови средства и удовлетворяване на нуждите при пазаруването ви в интернет.

a. Разглеждане на офертата директно на сайта на онлайн магазина/портала.
Потребителят избира дали да отиде директно към сайта на онлайн магазина/портала, където се намира самата оферта, чрез натискане на бутона „КЪМ ОФЕРТАТА“ или да влезе и разгледа подробно офертата в нашия сайт чрез кликване върху картинката или заглавието на офертата.

b. Разглеждане на офертата в страницата с подробно описание в нашия портал.
Потребителят може да разгледа подробно офертата на нашият сайт чрез кликване върху картинката или заглавието на офертата. От страницата за подробно описание на офертата потребителят отново има възможност да посети сайта на онлайн магазина/портала, където се намира самата оферта чрез натискане на бутона „КЪМ ОФЕРТАТА“

c. Оценяване на офертата.
Всяка оферта може да бъде оценена с помощта на бутоните, обозначени с “+” или “-” на „Електронния Термометър“. Електронният термометър показва колко „гореща“ е една оферта според потребителите. По такъв начин се оценява напълно неутрално и безпристрастно всяка оферта, която е публикувана на сайта.Оценявайки дадена оферта вие улеснявате останалите потребители в избора, давайки им насока коя е най-горещата оферта, без да е нужно те да губят повече време.
Оценяването може да се извърши както на главната страница на портала, където са публикувани всички оферти, така и на страницата с подробното описание на всяка една оферта.

  1. Изпращане на оферта

Една от най-важните и полезни функции на портала е изпращането на оферти.
Когато попаднете на истинска оферта в интернет, можете да ни я изпратите с помощта на бутона „ИЗПРАТИ ОФЕРТА“.
Изпратената от вас оферта ще бъде проверена от нас и ако тя е истинска (офертите с цел реклама няма да бъдат публикувани), тя ще бъде публикувана на нашия сайт.

  1. Странична лента

В страничната лента може да намерите оферти, категоризирани и филтрирани по различни критерии:

  • Най-горещи оферти (За всички времена, за този месец и тази година);
  • Последни публикувани оферти;
  • Последни направени коментари към офертите.
  1. Лента с инструменти за “Сподели с приятел“ опции

Тук може да намерите бутони за директно споделяне и изпращане на дадена оферта или страница към всички социални медии (просто кликни и сподели/изпрати).

  1. Търсене на топ оферта

Всеки потребител може да търси в полето „Намери Топ Оферта“
Търсенето става по зададена дума.

Пример:
При задаване на думата „Телевизор“ ще бъдат показани всички оферти, които съдържат думата “Телевизор” в описанието си!

  1. Коментиране на офертите

Всяка една оферта може да бъде коментирана от вас и от останалите потребители. Коментиране на всяка оферта се извършва в най-отдолу на страницата за подробно описание на самата оферта (Точка 1b).

Коментари за цената, качеството на продукта или за магазина, както и оценката от вас, помагат за придобиване на реална представа колко добра е една оферта.

Login/Register access is temporary disabled