Детска люлка с обезопасителни колани

Kidso
Рейтинг0
33.59 лв 47.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
33.59 лв 47.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Детска люлка/ДОСТАВКА-5.99 лв

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 32 x 39 x 18,5cm
Тегло на продукта: 0.840 кг
Комплектът съдържа: люлка с борд и найлонови въжета
Материал: Пластмаса/ найлон
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Имате нужда от анатомична, безопасна, лека и удобна за монтиране висяща люлка, която да използвате у дома или на двора?

Висящите въжени люлки на Kings Sport ще оправдаят всичките Ви очаквания. Те са направени от висококачествена пластмаса, имат стабилен предпазен борд и здрави полиетиленови въжета, като по този начин осигуряват максимално безопасно люлеене за деца с тегло до 25кг.

Висящите въжени люлки могат да се монтират на всякаква стабилна основа – каса на врата, греда на навес или постройка, стабилен клон на дърво и т.н. Могат да бъдат монтирани и демонтирани бързо и лесно, неограничен брой пъти. Защото забавлението винаги трябва да бъде тук и сега!

Ползи: Едва ли ще бъде нужно да Ви убеждаваме прекаленo дълго или прекалено подробно, че децата просо обожават люлките. Вятърът в косите, адреналинът под лъжичката и опитът за летене – това са усещания, които със сигурност си спомняте от своето детство. Усещания, които са несравними, незаменими, и в огромна степен са символ на щастливото и свободно детство.

Има обаче някои факти за използването на детски люлки, за които може би не сте се замисляли досега. Люлеенето всъщност е полезно и за физическото здраве. То може да поддържа ставите, мускулите, сухожилията и меките връзки в добро здраве, като същевременно развива тазовите мускули и спомага за подобряването на баланса.

За всеки час люлеене на люлка, детето може да изгори до 200 калории. Така това привидно пасивно и ненатоварващо занимание, всъщност допринася за физическото развитие и изразходването на енергия повече, отколкото бихме предположили на пръв поглед.

Освен всичко останало, люлеенето на люлка се използва в сензорната терапия за интеграция на деца със специални потребности. Едно от водещите проучвания на детското развитие заключава, че ритъмът на люлеенето може да успокои и отпусне дете с проблеми в развитието, като например аутизъм. То е метод за безопасна интеграция на детето със специални нужди в група от деца без увреждания, защото всички те могат да се люлеят без конкуренция или страх от провал.

Регулируемите петточкови колани, в комбинация с високата облегалка и стабилния борд са гаранция за безопасност за всички деца от тригодишна възраст до достигане на тегло от 25кг. Винаги използвайте, монтирайте и демонтирайте люлката в съответствие с инструкциите на производителя.

ВСИЧКИ ОФЕРТИ НА МАГАЗИНА

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled