Ровус Арктик Еър Ултра 3в1

Superpromobg.eu
Рейтинг0
39.90 лв 99.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
39.90 лв 99.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Ровус Арктик Еър Ултра 3в1

Ровус Арктик Еър Ултра е персонален охладител за въздух със супер тих вентилатор, който едновременно охлажда, освежава и почиства въздуха около теб.

С 3 степени на работа на вентилатора – ниска, средна и висока. Работи до 12 часа. Филтърът му се мие.

Консумира минимално количество енергия, изключително ефективен, с грижа за околната среда.

Приятният му дизайн и малките размери се съчетават и с най-модерно обзаведените домове.

Мъчи те жега? Не са ти необходими 3 отделни уреда: само с един – Ровус Арктик Еър Ултра – охлаждаш, овлажняваш и пречистваш въздуха в близост до теб, по поръчка. Персонален охладител за въздух, който изстудява въздуха, без да използва охлаждащи течности и вредни химикали! Разботи само с вода! Охлажда естествено, безопасно и икономично! С компактна форма, не заема много място и не изпъква сред обзавеждането на дома.

 

Подобрена версия с повече мощност, до 2,750 оборота в мин, работи до 12 часа с едно зареждане на вода. Избираш от 3 степени на сила на въздушната струя: силна, средна и слаба. А с решетката контролираш посоката, в която да насочиш охладения въздух.

Перфектният компактен уред, който ползваш в офиса, в спалнята, в хола, носиш със себе си на къмпинг, навсякъде! Просто сложи студена вода, включи бутона и се наслади на приятно освежаващия полъх.

Ултра-тихият вентилатор няма да те смущава, докато спиш или релаксираш.

Лек и леснопреносим: можеш да го преместваш, в които помещения пожелаеш.

Може да се включи във всеки стандартен контакт за максимално удобна употреба.

Не използва химикали – пестиш пари и се грижиш за околната среда.

Каква е тайната на Ровус Арктик Еър Ултра?

Ровус Арктик Еър Ултра не е климатик, не се нуждае от инсталация и монтаж, използва чиста вода, а не фреон и се мести лесно от 1 стая в друга. Арктик Еър е персонален охладител, който охлажда и освежава въздуха около теб. Тайната е в специфичната Хидро-охлаждаща технология на работа. Арктик Еър насочва горещия въздух към хидро-охлаждащия филтър. Преминавайки през него, топлината се превръща в свеж и приятен бриз за секунди!

Охлаждането чрез изпаряване е един от най-ефективните начини за естествено изстудяване на въздуха. Няма нужда от монтаж! Наливаш вода, включваш в контакта, натискаш бутона и готово! Имаш прохлада по поръчка..

3в1: охлаждаш, овлажняваш и пречистваш въздуха!

Спри да изразходваш средства за скъпи климатици и нискоефективни вентилатори с неприятен дизайн. Охлаждаш и пречистваш въздуха във всяка стая с модерния и екологичен уред Ровус Арктик Еър Ултра – не само охлажда, но и пречиства въздуха.

Ровус Арктик Еър Ултра има иновативна хидро-охлаждаща система, използваща изпаряващ и охлаждащ въздуха филтър: засмуква горещия въздух и го превръща на мига в охладен и освежаващ. По този начин въздухът се прочиства и освежава, а качеството му се подобрява.

Миещ се филтър, който се почиства лесно

Ровус Арктик Еър Ултра работи с филтър, който се вади лесно и пере, за да можеш да го използваш дълго време. Почиства се под течаща вода, веднага след това е готов за употреба.

За още по-голям комфорт, уредът има 3 степени на работа на вентилатора – ниска, средна и висока. И това не е всичко – можеш да нагласиш посоката на въздушната струя, като обърнеш решетката.

Вградена нежна нощна светлина

Благодарение на интегрираната светлина и компактният дизайн, Ровус Арктик Еър Ултра е приятна декорация за дома. Сам избираш дали да го използваш с включена светлина или без нея – например, за несмущаван сън.

Комплектът включва:

  • 1x Ровус Арктик Еър Ултра
  • 1x Упътвания

Технически параметри

  • Дължина на кабела: 180 см
  • Капацитет на водния резервоар: 610 мл
  • Мощност: 5 V, 1,5 A
  • Функция за автоматично изключване

ВСИЧКИ ОФЕРТИ НА МАГАЗИНА

 

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled