Пералня Slim Arctic APL61012BDW0, 6 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, SteamClean, Бяла

Emag
Рейтинг0
299.99 лв 499.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
299.99 лв 499.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Пералня Slim Arctic APL61012BDW0/ДОСТАВКА-14.99 лв

6 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, Бяла

Енергиен клас A+++

Гарантира най-ниската консумация на енергия в дългосрочен план в сравнение с продуктите от клас А +. Спестявате от всяка сметка и в допълнение защитавате околната среда

КАПАЦИТЕТ НА ЗАРЕЖДАНЕ 6 кг

Стандартен капацитет на зареждане, идеален за ежедневните нужди. Вие избирате количеството на зареждане според вашите нужди!

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ 1000 об/мин

– Броят на завъртанията е максималната скорост на центрофугиране, която можете да изберете за изпиране. Минималната скорост е 400 об/мин, а максималната е1000 об/мин. Изберете я според прането!

ЪГЪЛ НА ОТВАРЯНЕ НА ВРАТАТА 170˚

Ъгълът на отваряне на вратата от 170 ° позволява лесен достъп до вътрешността на машината.

ЕКО ДОЗА

Практично и ефективно устройство, което осигурява оптимално дозиране на течния препарат по време на цикъла на пране, защото се разтваря по-лесно, прониква по-бързо в тъканта, действа по-ефективно и е по-деликатно към дрехите. В допълнение, не оставя никакви следи по дрехите ви. Използвате течен препарат ефективно!

CHILD LOCK

Позволява да блокирате бутоните на пералнята, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата. Вашият уред Arctic е разработен, така че да ви осигури допълнителна сигурност, подходяща за вас и вашето семейство. Децата ви могат да играят до пералната машина, без да ги наблюдавате постоянно.

DESIGN S-SHAPE

Представлява дизайна на страничните стени на пералната машина, предназначени да намалят нивото на вибрации по време на работа на уреда. Перете с минимален шум!

ЕКО ПАМУК (60°C)

Програма за икономично пране на устойчиви памучни дрехи. Перете устойчивите дрехи с ниска консумация на енергия и вода!

ИЗПЛАКВАНЕ

Програма, предназначена за изплакване на прането. Перфектно изплакнато пране, без допълнително усилие, за много кратко време

ЪЛНА

Лесна за използване програма за трудни за изпиране дрехи, като вълна. Изделията от вълна или други деликатни тъкани няма да бъдат повредени. Сега можете да изперете вашите вълнени дрехи безопасно и без усилия!

РЪЧНО ПРАНЕ (СТУДЕНА 30 ° С)

Деликатна програма за изпиране, предназначена за специални артикули, които обикновено не се перат в перална машина. Безопасно и безпроблемно пране, дори на артикули, които изискват ръчно пране.

ПРЕДПРАНЕ

FLOW-CONTROL

Специална система за уплътняване на дренажите, която задържа перилния препарат в отделението, докато се изплакне. По този начин количеството на препарата се използва максимално, спестявайки ви до 5,5 кг всяка година, заедно със значителни икономии на вода и електроенергия.

ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА БАЛАНСА

Системата равномерно разпределя прането в барабана, намалявайки вибрациите и шума, създаван по време на центрофуга, за по-тиха работа. Можете да използвате пералнята Arctic по всяко време на деня. Ефективно изпиране и минимален шум!

ПАМУК

Знаем колко важно е да запазите любимите си дрехи в добро състояние. Ето защо програмата „Памук“ предпазва памучните тъкани по време на изпирането.

MIXT 40

Позволява изпирането на дрехи от различни материи, но с един и  същ цвят. Искаме дрехите ви да запазят цветовете си и да изглеждат като нови, след многократно носене. Можете да изперете различни тъкани в едно зареждане!

ЦЕНТРОФУГА + ИЗТОЧВАНЕ

Добавете допълнителен цикъл на центрофугиране и осигурете пълно източване на водата от пералната машина. Програмата ви помага, когато искате вашето пране да изсъхне бързо.

ECO WASH

Опция за пране съвместима с повечето програми за пране, която позволява изпиране със студена вода и предлага намаляване на консумацията на енергия до 80%. С пералня Arctic изперете ефективно и икономично със студена вода!

ОТЛОЖЕН СТАРТ

Функцията ви позволява да програмирате изпиране в рамките на 9 часа. Така че, не е нужно да планирате дейностите си след програмата за пране. Вие решавате кога да започне програмата, независимо от продължителността или интензивността.

РИЗИ (60°C)

Програма предназначена за памучни ризи, синтетични или комбинирани материали. Програмата гарантира, че офис облеклото Ви винаги ще бъде безупречно.

SPORTПрограма, предназначена за изпиране на спортни дрехи от памук или синтетичен материал, които са били носени за кратко време. Отсега нататък сутрешното бягане ще бъде по-приятно и вашите спортни екипи винаги ще бъдат чисти!

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип монтиране Стандартно
Вид пералня Стандартна
Slim Да
Тип зареждане Предно
Брой хора 3 човека
Капацитет на зареждане 6 Kg
Скорост на въртене 1000 rpm
Ниво на шум при центрофуга 75 dB
Ниво на шум при пране 63 dB
Отваряне на люк Ляво
Тип контролен панел Механичен
Цвят Бял

РАЗМЕРИ

Дълбочина 44 cm
Ширина 60 cm
Височина 84 cm
Тегло 55 Kg

ЕФЕКТИВНОСТ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Енергиен клас Енергиен клас A+++ от гама A+++ до D
Ефикастност при центрoфугиране Клас C

ФУНКЦИИ И ЗАЩИТА

Защитни функции Защита от деца Система за откриване на пяна
Технологии ECO система Eco доза Eco heater

ПРОГРАМИ И ОПЦИИ

Програми за изпиране Деликатни Програма за ръчно пране Вълна Памук Ризи Памук 40° Изплакване Центрофуга + Източване Бързо пране Синтетична програма Бельо Памук студено пране Якета/Палта Памук 60° с предпране Синтетични студено пране
Брой програми за изпиране 15

ВСИЧКИ ОФЕРТИ НА МАГАЗИНА

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled