Термочаша Leifheit, 500 мл, Оранжев

Puremall
Рейтинг0
8.00 лв 19.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
8.00 лв 19.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Висококачествена термочаша/ДОСТАВКА-4.99 лв

която Ви позволява да се насладите на любимата си гореща или студена напитка.
Изключително практична: У дома, в офиса или на път – благодарение на своя удобен плъзгащ се затвор в капачката можете да пиете от термочашата без капки и без каквото и да било разливане.

Със своята височина от 20.5 см тя пасва перфектно във всички разпространени поставки за чаши в автомобила и с това е Ваш неизменен спътник на път.

 Подходяща за горещи и студени напитки.
 Вместимост: 500 мл.
 Материал неръждаема стомана.
 Отвор за пълнене с плъзгащ се затвор за пиене без разливане.
 Подходяща за разпространените поставки за чаши за автомобили.
 Подходяща за ползване с дясна и лява ръка.
 Цвят: Оранжев.

Brand

LEIFHEIT

LEIFHEIT Вече 60 години Leifheit  e сред водещите доставчици на стоки за бита. Верни на мотото си “Винаги с една идея по-добри”, продуктите на марката са с най-високо качество и революционен дизайн. Leifheit се стреми да улеснява и подобрява живота, фокусирайки се върху стоките за бита в областите “Почистване”, “Грижа за прането” и “Кухненски роботи”. За баните, подовете и прозорците, блестящи идеи като гъби, средства за почистване, ръкавици, стъклочистачки за вакуумно почистване и мопове, осигуряват бързо и лесно почистване за един блестящ дом. Независимо дали закачате прането си над ваната, или в градината, със стабилните и устойчиви сушилници и поставки за пране на Leifheit, можете да сушите прането си с минимални усилия. При това ще откриете голям избор от свръхкомпактни до елегантни модели. Станциите за гладене с пара и регулируемите на височина дъски за гладене позволяват ергономично гладене и отличен резултат. В кухнята помагат телта за разбиване на яйца, центрофугите за салата, кутиите за храни, мерителните чаши, бурканите за консервиране и много други практични помощници в домакинството. Ииновативните кухненски продукти на Leifheit помагат при приготвяне на храни, варене на мармалади, нарязване на зеленчуци, подгряване на напитки или подреждане. И тук на преден план са максималната функционалност и атрактивният дизайн.

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled