Телевизор SONY KDL-32WD757 LED SMART TV, 32.0 „, 80.0 см

Technopolis
Рейтинг0
649.00 лв 739.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
649.00 лв 739.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Телевизор SONY/БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

X-Reality™ PRO: по-чиста и детайлна картина
Насладете се на превъзходна яснота, рязкост и качество на картината за всичко, което гледате. Нашата комбинация от технологии за шумопотискане изостря и премахва шума от всяка сцена, така че картината блести с ясни детайли.
Full HD 1080p
Наслаждавайте се на детайлите на Full HD 1080p във всичките си развлечения. От Blu-ray Disc™ през catch-up TV до снимки от смартфон, можете да гледате всичко с перфектна яснота на големия екран с този телевизор BRAVIA®.
Супер възпроизвеждане от USB в множество формати
Наслаждавайте се на любимото си цифрово съдържание от всяко USB устройство. Възпроизвеждайте музика, видеоклипове и разглеждайте колекции снимки – всичко това само чрез телевизора си с възпроизвеждане от USB в изключително много формати. С поддръжката на богата гама от кодеци можете да се наслаждавате на съвършена гъвкавост на форматите. Просто включете и готово.
Motionflow™ XR поддържа движенията плавни
Наслаждавайте се на плавни и резки детайли дори при сцените с бързи движения с Motionflow™ XR. Тази иновативна технология създава и вмъква допълнителни кадри между оригиналните. Тя сравнява ключови визуални фактори в последователните кадри, след което изчислява липсващите действия с продължителност от части от секундата. Някои модели включват също вмъкване на черни кадри за действително кинематографски вид без разфокусиране.
Организиране на кабели
Дръжте кабелите скрити. Всичките ви кабели могат да бъдат прилежно подредени в задната страна на телевизора и прекарани в стойката, така че всичко да изглежда спретнато.
Изтънчен вид
Фината стилистика се вписва в дневната с лекота, позволявайки по-лесно монтиране на стена. Екранът има тясна рамка, акцентирана с алуминиев и минимален кант, за да можете да се фокусирате на развлеченията си с карти почти от край до край. Това е идеално съчетание на форма и съдържание за завладяващи развлечения.
Чудесни развлечения по безжичен път с вградена Wi-Fi®
Свържете лесно с домашната си мрежа. С вградената Wi-Fi® връзка имате свободата да разглеждате онлайн филми, да се наслаждавате на видео канали, като YouTube™, и да имате достъп до услуги, като телевизия по заявка. Най-хубавото е, че можете да извличате поточно развлечения от безжичната си домашна мрежа и интернет без досадни кабели.
YouTube™: Уеб видеоклипове на големия екран
Стартирайте приложението YouTube™ и гледайте най-новите музикални видеоклипове и най-популярните клипове на големия екран на вашия телевизор. Можете да влезете за достъп до плейлисти и за да видите вашите абонаменти.
Уловете момента с Photo Sharing Plus

1
Нека всички споделят специалните снимкови моменти на големия екран. До десет човека в стаята могат да изпращат снимки и кратки видеоклипове безжично от смартфона си директно към BRAVIA®, за да им се наслаждавате с избор от собствена избираема фонова музика. Телевизорът ви дори създава собствена специализирана Wi-Fi® мрежа – идеална, когато имате гости.
Вашият смартфон на големия екран
Отразяването на екрана ви позволява да се наслаждавате на съдържание и приложения от вашия смартфон

2

на вашия телевизор от Sony. Изведете вашите спомени в максимален размер и им се насладете на големия екран със семейството и приятелите си

Clear Phase за плавни, балансирани честоти
BRAVIA® използва мощен компютърен модел за анализиране и компенсиране на неточностите в отклика на високоговорителите. Това се прави чрез „семплиране“ на честотата на високоговорителя с по-висока прецизност. Тази информация се подава обратно, за да се компенсират пиковете или спадовете в естествения отклик на високоговорителя – което води до чисто, естествено аудио с плавно, равномерно възпроизвеждане на всички честоти.
Превърнете телевизора си в цифров рекордер: USB HDD REC

3
Съхранявайте любимите си телевизионни предавания на външен твърд диск с USB, за да им се наслаждавате, когато пожелаете. USB HDD REC позволява запис с едно докосване и с таймер на цифрово излъчване върху всяко устройство с твърд диск и USB с капацитет до 2 TB. Докато гледате предаването, просто натиснете REC (Запис), за да започнете да записвате, което автоматично ще спре в края на програмата.
ТЕХНОЛОГИЯ НА ДИСПЛЕЯ


LED TV


РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH


32.0 “


РЕЗОЛЮЦИЯ


FULL HD 1920 x 1080


ОПРЕСНЯВАНЕ НА КАРТИНАТА


Motionflow XR 400Hz


SMART TV


ДА


ТЕХНОЛОГИЯ НА КАРТИНАТА


X-Reality PRO


Марка


SONY


МОДЕЛ


KDL-32WD757 LED


ТЕХНОЛОГИЯ НА ДИСПЛЕЯ


LED TV


РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH


32.0 “


РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ


80.0 см


РЕЗОЛЮЦИЯ


FULL HD 1920 x 1080


ОПРЕСНЯВАНЕ НА КАРТИНАТА


Motionflow XR 400Hz


ЦИФРОВ ТУНЕР


DVB-T/ DVB-C/ DVB-S


SMART TV


ДА


WI-FI


ДА


HDMI


x 2


USB


ДА


PVR


ДА


ТЕХНОЛОГИЯ НА КАРТИНАТА


X-Reality PRO


КОМПОЗИТЕН ВХОД


ДА


ИЗХОД ЗА СЛУШАЛКИ


ДА


РАЗМЕРИ (В, Ш, Д)


474 x 717 x 218


ТЕГЛО


7 КГ


ЦВЯТ


СРЕБРИСТ


ГАРАНЦИЯ


24 МЕСЕЦА


ВСИЧКИ ОФЕРТИ НА МАГАЗИНА

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled