ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

ОНЛАЙН БИЛЕТ С 35% ОТСТЪПКА СЪНСЕТ АКВАПАРК, ПОМОРИЕ

Рейтинг0
Рейтинг0
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

ОНЛАЙН БИЛЕТ С 35% ОТСТЪПКА СЪНСЕТ АКВАПАРК, ПОМОРИЕ

Сънсет Аквапарк е най-новият и атрактивен комплекс за водни забавления. 32-те водни пързалки го поставят на лидерска позиция по брой съоръжения сред водните паркове в Европа. Аквапаркът предоставя възможност за избор между различни зони за развлечение: водни пързалки с разнообразни функции и степен на трудност, детски зони с многобройни атракции и място за игра, зелени площи за плаж и релаксация. Разположен е само на 150 метра от хотелски комплекс Сънсет Ризорт, в началото на град Поморие.

Пързалките са от най-модерен тип, изключително сигурни и надеждни. Произведени от ARIHANT, най-утвърдената в световен мащаб фирма, с действащи над 15 000 съоръжения.

Сънсет Аквапарк Поморие е царство на забавлението, летните емоции и незабравимите преживявяния.

С голямото разнообразние на видовете пързалки: релаксиращи, събуждащи сетивата или екстремни Сънсет Аквапарк няма аналог сред подобните съоръжения. 17 от най-атрактивните пързалки тръгват от една просторна и модерна сграда, с всички удобства в нея. Неустоимо притегални са пързалките Mini Pendulum, Кamikaze, Free fall, Twister slide 1, Twister slide 2, Without Gravity, Crazy Downhill, Tyfhoon Tunnel и The Spiral. В Сънсет аквапарк ще изпитате удоволствието от двете най-дълги пързалки на балканския полуостров, всяка по 150 метра. Съоръженията са с различна степен на трудност, подходящи за семейства с деца, за младежи, както и за любители на по-релаксиращи водни забавления. Общата дължина на пързалките е над 1120 метра!

Атракциите са създадени с цел да предизвикат много усмивки. За любителите на релаксиращите пързалки е изключителната по рода си водна игрална система Multipurpose Water Play System, съчетаваща 6 платформи, както и пързалките Сънсет.

Специално сме помислили и за най-малките. Детската водна игрална система, където децата ще могат да се отдадат на забавни игри и веселие ще донесе истинска радост на децата

 

 

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled