ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Слушалки Audio-Technica – ATH-SR5BK, черни

Ozone
Рейтинг0
99.00 лв 269.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
99.00 лв 269.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Слушалки Audio-Technica – ATH-SR5BK, черни

/БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА/

Слушалки Аudio-Тechnica ATH-SR5. С мощните 45 mm аудио драйвери, слушалките ви позволяват да се насладите на музиката си както никога досега, като същевременно ви предоставя комфорт и удобство с лек и преносим дизайн.

Слушалки Аudio-Тechnica ATH-SR5. С мощните 45 mm аудио драйвери, слушалките ви позволяват да се насладите на музиката си както никога досега, като същевременно ви предоставя комфорт и удобство с лек и преносим дизайн.

ATH-SR5 се предлага с подвижен кабел за смартфон с дължина 1.2 m с вграден микрофон и бутони, които улесняват приемането на повиквания и управлението на възпроизвеждането на музика – пускане, пауза, бързо превъртане напред, обратно, следваща / предишна песен.

Гъвкавият дизайн, меките възглавнички и лентата за глава позволяват на тези леки слушалки да се застанат удобно и сигурно на ушите за дълго време, без чувство за дискомфорт.

Аudio-Тechnica гарантира Hi-Res Audio (high-resolution audio). Истинското Hi-Res Audio, което се счита е 96 kHz /24-bit или по-добро. Логото Hi-Res Audio потвърждава, че продуктът отговаря на тези стандарти. Съгласно тях, слушалките трябва да имат честотна характеристика поне до 40 kHz.

Като производител на тези видове слушалки от 1972 г.Audio-Technica предлага продукти, които отговарят на изискванията на медийните формати Hi-Res Audio, позволявайки пълно възпроизвеждане на техните разширени звукови характеристики.

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА МАГАЗИНА

 

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled