ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Пълен курс по английски език (учебник, речник, приложение + 6 аудиодиска за сваляне онлайн)

Ozone
Рейтинг0
19.90 лв 49.90 лв Към Промоцията
Рейтинг0
19.90 лв 49.90 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Пълен курс по английски език (учебник, речник, приложение + 6 аудиодиска за сваляне онлайн)

Настоящото пособие е изготвено от водещото световно издателство „Лангеншайд“ и съчетава 150 години традиция в чуждоезиковото обучение със съвременните постижения.

ВниманиеАудио записите към курса НЕ СЕ ПРЕДЛГАТ на физически носител. Те могат да бъдат ИЗТЕГЛЕНИ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО от сайта на издателство „Софтпрес“ срещу код, който ще намерите в самия учебник.

ИЗТЕГЛЕНИ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО от сайта на издателство „Софтпрес“ срещу код, който ще намерите в самия учебник.

 

Пълният курс по английски език е изготвен от водещото световно издателство „Лангеншайд“ и съчетава 150 години традиция в чуждоезиковото обучение със съвременните постижения. Утвърдените съставители на курса гарантират достигане на ниво B1 на Общата европейска езикова рамка. Учебният материал ви пренася в практически разговорни ситуации; овладявате граматиката трайно и без усилие.

Курсът покрива нива А1, А2 и В1 на общата европейска езикова рамка и предлага самообучение с гарантиран резултат, включващ заключителен тест за самооценка.

Курсът е изготвен изцяло за самообучение: вие определяте темпото в зависимост от времето, с което разполагате Обясненията са лесно разбираеми, придружени от съвети за ефективно учене и междинни тестове. Комплектът съдържа пълен набор от учебни помагала, необходими за пълноценното овладяване на езика.

Заключителният тест определя постигнатото ниво според Общата европейска езикова рамка – критерий за езикова компетентност пред работодатели и учебни заведения в границите на Европейския съюз.
6 аудиодиска* с английски диктори развиват способността ви за слушане с разбиране и усъвършенстват произношението. Над 300 мин. аудио с всички диалози и упражнения за слушане, текстове на уроците, новите думи.
Комплектът включва:

Учебник

Цветният учебник съдържа 20 урока, развиващи практически умения за говоримо и писмено общуване; кратки граматически раздели, разнообразни упражнения и информация за културните особености на англоезичните страни.

  • Лесно и бързо усвояване на езика в малки стъпки
  • Актуални текстове с разговорна лексика
  • Отлично обяснена граматика и допълнителна информация за граматически особености
  • Разнообразни мотивиращи упражнения
  • Цветно оформление с много снимки и илюстрации

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА МАГАЗИНА

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled