ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Фритюрник Електрически Единичен Настолен SNACK I, 4 Литра BARTSCHER

Puremall
Рейтинг0
95.60 лв 289.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
95.60 лв 289.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Фритюрник Електрически Единичен Настолен SNACK I, 4 Литра BARTSCHER

/БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА/

Подарък (покупка над 60лв.) 20.00 лв.

От създаването си през 1876г., Bratscher се превръща в една от водещите компании в Европа предлагаща уреди за професионалните кухни.

Продуктовата гама включва голям избор от професионални уреди и иновативни решения – всичко, от което се нуждае съвременната кухня, за да работи ефективно.

Bartscher предлага повече от 1800 модела продукти, произведени в съответствие с международните стандарти за сектора HoReCa.

Тайната на успеха на немската компания се крие в най-широкия избор на висококачествени продукти. Поради това разнообразие, клиентът може да закупи пълен набор от необходими продукти от един производител. Освен това клиентите от цял ​​свят оценяват иновативните технологии, използвани при производството на продукти на Bartcher, както и достъпната цена.

Характеристики на продукта:

✔ Тяло, капак и контролната кутия, изработена от неръждаема стомана
✔ Защитен термостат (защита срещу прегряване
✔ Капацитет: 4 литра.
✔ Температура 50 – 90С
✔ Мощност: 2,0 кВт / 1 NAC 230 V
✔ Размери: Ш 220 х Д 400 х В 315 мм
✔ Тегло 7 кг

Brand

BARTSCHER

От създаването си през 1876г., Bratscher се превръща в една от водещите компании в Европа предлагаща уреди за професионалните кухни. Продуктовата гама включва голям избор от професионални уреди и иновативни решения – всичко, от което се нуждае съвременната кухня, за да работи ефективно. Bartscher предлага повече от 1800 модела продукти, произведени в съответствие с международните стандарти за сектора HoReCa. Тайната на успеха на немската компания се крие в най-широкия избор на висококачествени продукти. Поради това разнообразие, клиентът може да закупи пълен набор от необходими продукти от един производител. Освен това клиентите от цял ​​свят оценяват иновативните технологии, използвани при производството на продукти на Bartcher, както и достъпната цена.

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled