ДЕТСКО ДОЛНИЩЕ ЗА ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ И СПОРТ S500, ЗА МОМЧЕ, ТЪМНОСИНЬО DOMYOS

Decathlon
Рейтинг0
16.90 лв 26.10 лв Към Промоцията
Рейтинг0
16.90 лв 26.10 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

ДЕТСКО ДОЛНИЩЕ ЗА ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ И СПОРТ S500, ЗА МОМЧЕ, ТЪМНОСИНЬО DOMYOS

Запазва топлината на тялото преди, по време на и след физическо натоварване и спорт със средна интензивност.Синтетична материя, която предпазва от студа по време на спорт, запазва тялото топло и отвежда изпотяването. Странични джобове, които се затварят.

Отвеждане на изпотяванетоСинтетичната материя абсорбира и отвежда изпотяването.

ТоплинаРазвласена материя, която предпазва от студа. Лесна поддръжка.

ЕластичностМека материя с еластан, гарантираща свобода на движение.

Кардирана материя, изключително мека и приятна на допир.

ГАМАТА ОБЛЕКЛО ЗА ФИЗИЧЕСКО И СПОРТ Е СЪЗДАДЕНА ЗА ДЕЦА ОТ 6 ДО 14 ГОДИНИ
(РЪСТ 172 СМ ЗА МОМЧЕТА И 166 ЗА МОМИЧЕТА)

Нашата гама е създадена за спортни занимания в спортната зала или в училище. Съгласно препоръките на Международната здравна организация децата трябва да посвещават дневно на спортна дейност най-малко 60 минути. Ролята на спорта и ползите от него за физическото и психическото състояние на детето вече са доказани. Той помага за подобряване на психомоториката, координацията и ловкостта, развива качества като самоувереност и интегриране в група.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЧАСОВЕТЕ ПО ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ И СПОРТ?

В часовете по физическо възпитание детето изразходва енергия и открива физическите си възможности – скача, пази равновесие, изпълнява комплексни движения и упражнения. Те се провеждат основно в училище, но могат да практикуват и като хоби в спортен клуб.

УДОВОЛСТВИЕ ОТ СПОРТА

Спортът и физическите упражнения дават възможност на децата да се движат, да се забавляват и да общуват с приятели, като същевременно се научават да спазват обществени норми и житейски правила. Спортът е достъпна дисциплина с множество предимства и доставя удоволствие както на вас, така и на вашето дете.

КОНЦЕПЦИЯ НА ПРОДУКТИТЕ С МАРКА DOMYOS

Нашите дизайнерски екипи имат цел да постигнат отлично съотношение между топлина, свобода на движение и отвеждане на изпотяването – важни характеристики за младите спортуващи.
Детето ви може да избере пълен екип: тениска, потник, клин, долнище, шорти, горнище или суитшърт.

НАМЕРЕТЕ ИДЕАЛНИЯ РАЗМЕР

Подобрихме обозначението на размерите на облеклото за деца от 6 до 14 години.
На етикета на продукта има информация както за възрастовия диапазон, така и за ръста на детето. Знаем, че децата на една и съща възраст са с различен ръст. Не се колебайте да премерите ръста на детето си, за да изберете по-лесно подходящия размер. Предлагаме и допълнителен размер за 14-15-годишни (ръст 172 см за момчетата и 166 см за момичетата).

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ…

Нашите моделите се тестват редовно и ги усъвършенстваме непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.

Основна материя
91.00% полиестер, 09.00% еластан
Платка
100.00% полиестер

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled