ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ

Gucci Guilty Absolute парфюмна вода за мъже

Notino
Рейтинг0
Рейтинг0
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Gucci Guilty Absolute парфюмна вода за мъже

Интензивна, страстна, харизматична и съблазнителна – такава е парфюмната вода Gucci Guilty Absolute, подобно на мъжа, за когото този аромат е сътворен.

  • изразителен, дървесно-кожен аромат
  • за модерния и целенасочен мъж
  • подходяща предимно за вечер и изключителни поводи

Съставки на аромата
В ароматната композиция се преплитат изразителни мъжествени кожени акорди с пачули, кипарис, завладяващ ветивер и дървесни тонове. Отделните компоненти са толкова взаимносвързани, че ароматът, който изграждат, е изключителен от първото вдъхване до края на деня.

История на аромата
Парфюмната вода Guilty Absolute възниква благодарение на таланта на двама велики мъже – Alessandro Michele (Алесандро Мишел), креативният директор на Gucci, и Alberto Morillas (Алберто Морилас), един от най-известните парфюмеристи въобще. Лице на аромата, който е представен на пазара през 2017 година, става друг талантлив мъж -актьорът и музикант Jared Leto (Джаред Лето

глава

кожа

Т.нар. средни нотки – „Сърцето“ се разкрива след няколко минути, след отминаването на „главата“. Обичайно трае около 2-3 часа.

сърце

кипарис, пачули

Т.нар. базови нотки – последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.

база

ветивер, дървесни тонове

Вид ароматКожени, Дървесни
За марката Gucci

Прогресивна, иновативна и задаваща тенденциите – марката Gucci формулира света на модата почти сто години. Нейните модерни и електически изделия са върха на италианската майсторска изработка и са непреходни със своето качество и акцент на детайла.

През 1921 година началото поставя скромен човек на име Guccio Gucci, който основава работилница за обработка на кожи. Очевидно тогава въобще не е и помислял, че дава името на модна легенда, която след това ще плени света.

Днес марката Gucci не шефства единствено по подиумите на ревютата, тя разширява своите колекции с други модни аксесоари, козметика и парфюми. Сред най-известните навярно принадлежат ароматичното ухание за мъже Gucci Guilty и романтичният аромат за жени Gucci Bloom.

Според визията на настоящия креативен директор Alessandro Michele (Алесандро Мишел), марката Gucci отново дефинира лукса на 21-ви век и устоява своята позиция като една от най-предпочитаните модни къщи в света.

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА МАГАЗИНА

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled