Комплект килими Ин&Ян 3 броя

Рейтинг0
79.90 лв 199.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
79.90 лв 199.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Комплект килими Ин&Ян 3 броя

Килимите Дормео Ин&Ян са комплект от 3 броя.Те са в практични размери, подходящи за всяка стая и всеки интериор. Използваш в кухнята, банята, спалнята или дневната. Ядрото им е от 100% високоеластична Мемори пяна, която се отлива по най-фините извивки на ходилата. С хипоалергично покритие, което не задържа прах и мръсотия. Избираш между два модерни цвята – перлено сиво или тъмен чай.

Ин&Ян колекция за стилен дом

Колекцията Ин&Ян на Дормео символизира философията на привличащите се противоположности, които функционират най-добре, когато са в хармония – като съня и будния живот. Получаваш комбинация от съвременни материи и традиционен стил, за да си осигуриш желаните удобство и комфорт.

Мекота, удобство и комфорт с Мемори пяна

Ядрото на килимите е от 1,5 см вискоеластична Мемори пяна. Тя се отлива по най-фините извивки на ходилата.

Оставяш децата да си играят на пода, защото с килимите Ин&Ян си спокоен, че им е мекичко и топличко. Комплектът от 3 килима Ин&Ян е с хипоалергично покритие, което не задържа прах и мръсотия. А за още по-добра хигиена в дома ти, килимите са направени така, че можеш да ги переш в пералня на температура от 30°C.

3 броя в практични размери

За пълен комфорт и удобство получаваш три броя килими в различни размери – 70х50см, 125х55см и 150х100 см. Те са подходящи за всяка стая и всеки интериор.

Използваш в хола пред дивна, в спалнята до леглото, пред огледалото, в кухнята или в банята пред мивката. С трите килима си осигуряваш комфорт в целия дом. Ходиш бос дори и през зимата.

Материал


мемори пяна, поливинилхлорид, полиестер


Размери


1x50x70 cm; 1x55x125 cm; 1x100x150 cm.


миеща се


30°C


 

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled