Машинка за подстригване WAHL Baldfader, 14 аксесоара, 1- 13 мм, Ножчета от неръждаема стомана, Самонаточване, Кафяв

Emag
Рейтинг0
59.99 лв 109.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
59.99 лв 109.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Машинка за подстригване WAHL Baldfader, 14 аксесоара, 1- 13 мм, Ножчета от неръждаема стомана, Самонаточване, Кафяв

От 1919 г. Wahl предоставя на Beauty & Hairdressing индустрията висококачествена, иновативна и професионална машинка за подстригване за коса и брада. Корпорацията Wahl Clipper в Sterling (САЩ) има над 90-годишен опит в разработването и производството на професионално оборудване за грижа и подстригване на косата.

С изобретяването на първата електрическа машинка за подстригване през 1919 г., Wahl Corporation става световен лидер при всички професионални и битови уреди за грижа за косата. Днес групата Wahl има над 2200 служители по целия свят и включва 15 компании, опериращи в 180 страни по света.

Техните продукти са първият избор на стилисти от целия свят. Уредите и оборудването за стайлинг Wahl са съществена част от професионалния набор за стайлинг.

Следователно потребителите се възползват изцяло от качеството, иновациите и техническото ноу-хау, които корпорацията Wahl Clipper и нейните филиали предоставят въз основа на професионалното си наследство. Ето защо, Wahl пуска първия асортимент от литиево-йонни машинки за подстргване и бръснене в света и по този начин продължава своето надмощие чрез въвеждане на иновации на пазара.
Предимството на кабелните устройства в представителния асортимент на Wahl

Машинките за подстригване Wahl са разработени от експертни инженери, за да осигурят най-добрите уреди от този вид на пазара. Въпреки че функциите варират, за да отговарят на различни нужди, качеството на мотора и дизайна са запазени за цялата гама. Машинките за подстригване на коса с кабел дават на потребителя предимството на непрекъснатото подстригване на косата, просто я включете в контакта и започнете да подстригвате!

Комплект за подстригване на коса с 14 частиПрецизна:
Професионално подстригване, с равномерни резултати, благодарение на комплекта с високо прецизни самозаточващи се остриета, изработени от стомана с високо съдържание на въглерод.

Силна и здрава:
Мощен и издръжлив мотор с вибрации за непрекъсната употреба.

Гъвкава:
Регулиране на дължината от 1 – 3 мм за лесно рязане с помощта на дръжката за O/o.

Включва:
Разнообразие от 7 регулируеми гребена за рязане с различни дължини от 1,5, 3, 6, 10 и 13 мм. Включва дръжка за O / o, за дясно и ляво ухо.

Спецификации

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Част от тялото


Глава


Тип продукт


Машинка за подстригване


За


Мъже


Тип употреба


Домашна


Използване за


Подстригване


Захранване


Мрежово


Материал ножчета


Стомана


Съдържание пакет


1 x Чантичка 1 х Четка за почистване 1 x Машинка за подстригване 8 x Приставка


Цвят


Черен


ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА МАГАЗИНА

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled