Rise of the Tomb Raider – 20 Year Celebration (PS4)

Ozone
Рейтинг0
19.99 лв 34.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
19.99 лв 34.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Rise of the Tomb Raider – 20 Year Celebration (PS4)

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration включва всепризнатата с над 75 номинации за “Best Of” награди, Rise of the Tomb Raider, в която Lara Croft се превръща в оцеляващ и представя първата Tomb Raider експедиция в отдалечените региони на Сибир.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration включва новото и допълнително съдържание за самостоятелната кампания на играта – “Blood Ties”, ново кооперативно съдържание в Endurance mode, “Ultimate Survivor” трудност за главната кампания, „20 Year Celebration“ костюм и пистолет и 5 класически скина за Lara. Също така това издание на играта съдържа цялото допълнително съдържание пускано досега включително „Baba Yaga: The Temple of the Witch“, „Endurance Mode“, „Cold Darkness Awakened“, 12 допълнителни костюма, 7 оръжия и 35 expedition карти. Предлагаща над 50 часа чист геймплей, това е най-добрата версия на едно от най-приключенските заглавия за последните няколко години.

Във високо оценената Tomb Raider, Lara Croft се е научила да оцелява на всяка цена, но този път я очаква един съвсем нов и мистериозен свят. След като е разкрила една древна загадка, Lara трябва да посети най-коварните и отдалечени региони на Сибир, за да намери тайната на безсмъртието, преди безкомпромисната организация позната като „Trinity“.

Lara трябва да използва своята съобразителност и умения за оцеляване, да сформира нови приятелства и съюзи и да се изправи пред своята съдба. Изживей напрегнати екшън моменти, потопи се в красива и враждебна околна среда, впусни се в динамични битки и се сблъскай с опасни гробници в еволюцията на екшън-сървайвъла. В Rise of the Tomb Raider, Lara се превръща в повече от един оцелял, впускайки е в първата си велика Tomb Raider експедиция.

ПРОМОЦИЯ НА Rise of the Tomb Raider

  • Пътешествието на Lara – Lara открива древна загадка и попада на пътя на безкомпромисната организация позната като “Trinity”. Опитвайки се да изпревари своите противници, тя попада в изгубения град Kitezh.
  • Жената срещу дивото – В Rise of the Tomb Raider, Lara се изправя не само срещу противници от цял свят, но и срещу самия свят. Ловувай диви животни, за да създаваш своите оръжия и откриваш редки ресурси в богато обитаваната еко-система.
  • Динамични битки – използвай околната среда в своя полза и се наслади на едни от най-напрегнатите битки в Tomb Raider игра до момента.
  • Завръщането на Tomb Raider – Гробниците се завръщат, по-големи и вълнуващи от всякога. В Rise of the Tomb Raider ти ще може да изследваш огромни и древни пространства, пълни със смъртоносни капани, да решаваш пъзели свързани с околната среда и да разшифроваш отдавна забравени послания.

Категории: Гейминг
Видеоигри
Игри за PS4
Тегло: 0.085 kg
Пъблишър: Square Enix
Co-Op: Online
PEGI описание: Онлайн
PEGI рейтинг: 18+
Резолюция“ 1080i, 1080p, 4K, 720p
Жанр: Екшън-приключенски, Трето лице
Аудио: Dolby Digital, DTS
Година на излизане: 2016
Месец на излизане: Октомври
Брой играчи: 1
Рейтинг Metacritic: 88

 

Контролер: DualShock 4
Разработчик: Crystal Dynamics
Платформа: PS4
Издание: Стандартно
Език: Английски
Промоции: Видео игри – промо
Акценти: Подаръци за геймъра, Подаръци за него, Подаръци за нея
Тема: Lara Croft (Лара Крофт)
Интерес: Кино и телевизия
Размер на опаковката: 13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Баркод: 5021290074453
В комплекта: Дисков носител

 

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА МАГАЗИНА

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled