ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Бюро Итън + плот за клавиатура дъб сонома + венге

Videnov
Рейтинг0
113.00 лв 164.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
113.00 лв 164.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Бюро Итън + плот за клавиатура дъб сонома + венге

Размери:
– L120 B60 H75 см
Материали:
– ламинирано ПДЧ
Декор:
– дъб сонома + венге
Обков:
– водачи за чекмедже
С бюро Итън ще си осигурите комфортно и стилно работно място у дома или в офиса. Моделът е изработен от висококачествено ламинирано ПДЧ. Покритията са с висока устойчивост и лесна за поддръжка повърхност. Допълнителният плот за клавиатура осигурява удобство при работа и с настолен компютър.
Обърнете внимание!
Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски/декори с тези на екрана на Вашето устройство.
Нашите мебели са конструирани с лесен монтаж, но за отличен краен резултат Ви съветваме да се доверите на професионализма и опита на монтажните екипи на Мебели Виденов. В цената на артикулите не е включен монтаж, стойността на който е посочена в категория услуги от меню лентата. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на вида и качествата на мебелите. Поставяйте мебелите на НЕ ПО-МАЛКО от 50 см. от всяко отоплително тяло или силен източник на топлина. Този вид нарушения в целостта на изделията НЕ СЕ покриват от гаранцията им.
Този продукт можете да поръчате без аванс директно от сайта или на телефон 0892 90 90 92. Доставки в цялата страна на цени от 0 до 5 лв. За повече информация прочетете разделите КАК ДА ПОРЪЧАМЕ и УСЛУГИ.
Брой пакети: 3
Пакет 1: 128/63/6 см., тегло 20 кг.
Пакет 2: 81/64/7 см., тегло 17,6 кг.
Пакет 3: 52/15/12 см., тегло 1,7 кг.
БЮРО
ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА МАГАЗИНА ТУК

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled