ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ

Маратонки с връзки и цветни акценти, черно-розово за момиче Размери-28/29/32

Kidso
Рейтинг0
40.00 лв 79.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
40.00 лв 79.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Маратонки с връзки и цветни акценти, черно-розово за момиче

  • Държaва на произход: PRC
  • Материал горна част: PU
  • Материал вътрешна част: Текстил
  • Материал подметка: Гума
  • Цвят: Многоцветен
  • Година: 2020
  • Сезон: Пролет/Есен
  • Пол: Момиче

Особености на продукта: чудесен модел, изработен от висококачествени материали.
С висока подметка, което осигурява по-добра изолация и комфорт при носене.
Завързват се с връзки, с които може да се регулира широчината.
Подходящи за ежедневието през пролетно-есенните месеци

ПРОМОЦИЯ НА Маратонки с връзки и цветни акценти

МАРАТОНКИ

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя

Ползи:

Гуменките, маратонките или цвичките предпазват детското краче от нараняване и контузии. Обувката поддържа детския глезен изправвен, за да не се получават контузии. Обувката предпаззва и от студ, горещо време и вода.

Във възрастта, когато децата започват да посещават детска градина или училище, те започват да практикуват различни спортове. В зависимост от вида на спорта, в зависимост дали го практикуват на открито или закрито, те имат нужда от различни спортни обувки – гуменки, цвички или маратонки.

Гуменките и маратонките осигуряват добра опора на ходилото и глезена на детето. Спортната подметка е и достатъчно еластична и противоплъзгаща. Винаги спортните обувки са максимално олекотени. Така детето се движи сигурно и удобно.

Гуменките и маратонките, които избирате е необходимо да позволяват на детския крак да диша. Избягвайте изкуствените плътни материи. Добрите материали са висококачествени мрежести материи или кожа. Новите спортни дишащи материи, разработени от спортните компании, позволяват оптимална вентилация на крака, лекота и комфорт.

Гуменките, цвичките и маратонките за деца са предвидени да са лесни за закопчаване. При децата, най-голямото улеснение е велкро закопчаването. То е лесно и бързо, дава на децата увереност и чувство за самостоятелност.

Обувките за деца не бива да са твърде тежки. Ако тежестта им не е съобразена с възможностите на детето , то не се чувства удобно и се уморява по-бързо. Спортните обувки винаги гарантират това. Всички производители са стремят да произвеждат гуменки и маратонки възможно най-леки. Това позволява свобода на движението и максимални спортни резултати.

Цвичките са предназначени за спортните зали. Там твърдите подове често се плъзгат и е нужна основа, която не се пързаля. За определени спортове – спортна гимнастика, художествена гимнастика, танци или балет, те за задължително изискване.

Гуменките и маратонките често са и за ежедневно носене. Те са много удобни и децата ги предпочитат в динамичното си ежедневие. Културата на носене на маратонки се е превърнало в мода. Децата избират модели, които харесват и това е начин да изразяват себе си.

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА МАГАЗИНА ТУК

 

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled