ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Сушилня Sharp KD-GHB8S7GW2 , A++ , Бял

Zora.bg
Рейтинг0
679.00 лв 799.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
679.00 лв 799.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Сушилня Sharp KD-GHB8S7GW2 , A++ , Бял

ПРОМОЦИЯ НА Сушилня Sharp KD-GHB8S7GW2

СУШИЛНЯ

 

Сушилня Sharp тип кондензна система на сушене с термопомпа, която е с капацитет 8 килограма мокро пране, енергиен клас А++. Можете да я поставите където ви е удобно вкъщи, единственото което е нужно е ел. захранване. Всяка сушилня от този тип разполага с контейнер, в който се отделя водата при изсушаване на вашите дрехи, а ако не искате да изхвърляте въпросния контейнер в комплект със сушилнята получавате маркуч, който лесно не монтира, за да отвежда водата от конденза директно в канализацията.

При системата с термопомпа сушилнята работи като климатик – обдухва с въздух, което спомага по-бързото изсушаване.

Могат да се изсушават всякакви материи, защото тук температурата на изсушаване е под 20 градуса. При тази технология дрехите не се мачкат.

Сушилнята е енергийно ефективна – едно пране изразходва по-малко от един киловат енергия.

За по-дългия експлоатационен живот на уреда помагат две допълнителни филтриращи система,които след всяко ползване трябва много добре да почиствате или измивате. Изцяло иноксовото покритие на барабана, който дава гаранция за по-дълга експлоатация .

Моделът разполага с 16 програми за различни материи и сензор за остатъчна влажност. Има три степени на изсушаване – напълно сухи или леко с остатъчна влажност за лесно гладене.

Като дизайн интересното е, че има централен програматор, голям отвор за зареждане на дрехи с тониран в черно люк.

При този модел имате достъп и до кондензатора и при необходимост директно да го почиствате,което много ще улесни работата на уреда и ще продължи експлоатационния му живот .

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА МАГАЗИНА ТУК

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled