ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ

Колекция книги „Вещерът“

Ozone
Рейтинг0
74.99 лв 100.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
74.99 лв 100.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Колекция книги „Вещерът“

/БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА/

 

  • Автор:Анджей Сапковски
  • Издателство:Сиела
  • Корица:Мека корица
  • Брой страници:384 + 316 +308 +340 + 344+ 540 + 440
  • Тема:The Witcher

Поредицата, вдъхновила игрите от култовата серия
Тhе Wіtсhеr

Пълната колекция за странстванията на Гералт от Ривия, наричан Белия вълк.
Седемте тома от поредицата „Вещерът“ на Анджей Сапковски за всички фенове на книгите и игрите.

Пригответе се за смъртоносни битки и още по-опасна магия. Но не очаквайте да срещнете чаровен принц или рицар на бял кон. В света на Ривия убиването на чудовища е сериозна работа, с която се нагърбват само професионалисти. Гералт е един от последните вещери – легендарна каста, създадена, за да се изправи срещу всичко, което се спотайва в сенките и дебне хората. Той е Белият вълк и това е неговата история…

Последното желание

Той не е герой. Не е рицарят на бял кон, който спасява девойката в последния момент. Той е професионалист, който убива чудовища срещу заплащане. Вещер – един от последните представители на легендарна каста от мутанти, създадени, за да се изправят с меч в ръка срещу всичко, което дебне в мрака, отвъд огньовете на човешките селища.

Той е легенда. Гералт от Ривия, Белият вълк.

Меч на съдбата

Професията на вещера изглежда проста – всичко, обявено за враг на човешките владения, трябва да бъде унищожено. Всяка задача трябва да бъде изпълнена. Срещу съответното заплащане, естествено. Но границата между хората и чудовищата често се размива, бялото и черното се смесват, за да изградят един свят на сиви тонове. Свят, в който няма правилни избори. Свят, в който никой не може да избяга от предопределението. Свят, в който единствената светлина идва от съвестта на един вещер, следващ своя кодекс.

В шест истории Анджей Сапковски продължава да рисува сложния и магнетичен образ на вещера Гералт.

Кръвта на елфите

Цири, Детето на изненадата, е изчезнала. Мнозина я търсят, защото тя е наследница на трона на Цинтра – ключ към Севера. Някои вярват, че е намерила смъртта си при войната с Нилфгард, други – че е пленница на императора. Малцина знаят, че тя е под закрилата на вещера Гералт.

Тъмни сили протягат пипалата си, за да установят своя контрол над детето, чието бъдеще продължава да е обвито в мистерия. Отговорът на загадката се крие в древно елфическо прочество, предсказващо краят на светът и прераждането му от семето на Старата кръв – кръвта на елфите.

Време на презрение

Войната е надвиснала над света. Могъщата Нилфгардска империя хвърля своята сянка, а кралете на Северните кралства са готови да рискуват всичко, започвайки нов конфликт. В същото време тече подготовка за магьоснически събор на остров Танед. Владеещите магия са единствените с достатъчно голяма власт, за да охладят страстите на монарсите, но и самите те са разединени и никой не знае какво ще предприемат.

И докато хаосът се надига навсякъде, заплашвайки да погълне и унищожи всичко, Гералт от Ривия, Белия вълк остава непоклатим, като скала сред бурята, като меч, издигнат в защита на невинните.‌

Огнено кръщение

Гералт се отправя на пътешествие, което ще го накара да премине през огън и ад, за да достигне целта си.

Войната е в разгара си. Армиите на Северните кралства отстъпват пред настъплението на Нилфгард. Сключват се съюзи, извършват се предателства. Светът изгаря и изглежда, че никой не може да го спаси. Загърбил унищожението около себе си и излекувал раните си, Гералт се отправя към Нилфгард. По пътя ще срещне неочаквани съюзници и ще бъде принуден да мине през огъня, за да намери Цири.

Кулата на лястовицата

Гералт от Ривия продължава своя път, но вече не е сам. Заедно със спътниците си той продължава търсенето на Цири.

А злото дебне. В мрака и което е по-страшно – в дълбините на човешките сърца. Алчността, фанатизма и садизма пускат своите корени, а срещу тях вещерския меч е безсилен. На другия край на света Цири е сама – далече от всеки, който може да ѝ помогне. Преследвана от чудовище в човешки облик, по-страшно от всичко, против което се е изправяла.

Господарката на езерото

‌Всяка история си има край и за съжаление и тази на Гералт не прави изключение.

Нишките на съдбата се заплитат, докато белокосият вещер крачи към своето Предопределение. Смъртта върви зад него, а верните му спътници не го изоставят въпреки опасностите. Защото той е Гералт от Ривия, Белия вълк, а на света все още са останали чудовища за убиване.  Междувременно армиите на Севера и Нилфгардската империя се подготвят да влязат в решително сражение. Северът изглежда обречен и само чудо може да го спаси. А чудеса се случват само в приказките.

Не пропускайте и „Сезонът на бурите“ – самостоятелна история от света на Ривия и Вещера.

ПРОМОЦИЯ НА Колекция книги „Вещерът“

КНИГИ

Категории: Книжарница
Книги
Научна фантастика, фентъзи и хорър
Автор: Анджей Сапковски
Издателство: Сиела
Корица: Мека корица
Брой страници: 384 + 316 +308 +340 + 344+ 540 + 440
Вид продукт: Романи
Жанрове: По игра, Приключенски, Сериал, Фентъзи
Тема: The Witcher

 

Оригинално име Saga o Wiedźminie (Tom 1 – 6)
Език Български
Националност Полска
Преводач Васил Велчев
Тегло 2.887 kg
Промоции Колекция книги
Акценти Подаръци за геймъра, Подаръци за книжния маниак
Интерес Гейминг

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА МАГАЗИНА ТУК

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled