ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Спортен часовник Suunto 3 Fitness, All Black

Emag
Рейтинг0
275.99 лв 459.99 лв Към Промоцията
DISCOUNT
Рейтинг0
275.99 лв 459.99 лв Към Промоцията
DISCOUNT
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Спортен часовник Suunto 3 Fitness, All Black

/БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА/

Suunto се създават във Финландия преди повече от 80 години, когато спортният ентусиаст Туомас Воллонен, пристрастен към спортуването на открито, подобрява спортния режим, откривайки, че пълният с течност компас е много по-издържлив и по-точен.
Оттогава Suunto е начело на иновациите, произвеждайки ръчно премиум спортни часовници, аксесоари за гмуркане и компютри, които са тествани при най-трудните условия на света. Още от самото начало човекът е изследовател. Онова, което се е променило, са инструментите.

През 1939 г. лейтенант Norrback, бил прострелян от руски снайперист по време на Втората световна война, но имал късмета да носи в джоба си компас M-311, който спасил живота му.

Думата „Suunto“ идва от финландски, което означава „управление“.

ЧАСОВНИК

Тренировка

– Въз основа на фитнес подготовката и хронологията на записаните тренировки, Suunto 3 Fitness създава 7-дневен тренировъчен график с оптимална продължителност и интензивност за всяко упражнение за подобряване на постиженията.

– Тренировъчният план автоматично се адаптира към реалните ви дейности, така че ако пропуснете упражнение или желаете да потренирате повече, отколкото сте планирали, не трябва да се тревожите с ръчна актуализация.

– Планираните упражнения са лесни за активиране и след като започнете, часовникът ще ви помогне да поддържате необходимата интензивност.

ЧАСОВНИК

Подготвен за всякакви активности

– Suunto 3 Fitness е подготвен за всички спортове като тичане, плуване и колоездене, фитнес, туризъм и много други. Часовникът използва каданс за измерване на скоростта и разстоянието при ходене и бягане, което означава, че можете да проследите скоростта и разстоянието.

– Измерването на сърдечния ритъм гарантира лесната употреба, а водоустойчивостта доо 30 метра позволява да плувате, без да се притеснявате.

ЧАСОВНИК

Баланс между активност и сън

– Suunto 3 Fitness автоматично отчита изминатите стъпки и изгорени калории. Балансът е от съществено значение, затова наред с активността, важен е и добрият сън. Носете Suunto 3 Fitness през нощта, за да проследявате съня си. По този начин разбирате колко продължително сте спали и какво е качеството на съня.

– В допълнение, часовникът измерва стреса и възстановяването през целия ден, за да се гарантира, че имате достатъчно енергия за останалата част от деня.

ЧАСОВНИК

Приложението Suunto
– Suunto 3 Fitness се свързва с новото приложение на Suunto, което записва всички ваши дейности и ви поддържа информирани относно качеството на съня и общото ви представяне. Споделяйте запомнящи се моменти от своите активности.

– Свързването с приложението Suunto позволява също така да проследявате скоростта и разстоянието, както и маршрута си – всичко това, благодарение на GPS на вашето мобилно устройство.

ЧАСОВНИК

 

Промоция на Спортен часовник Suunto 3 Fitness, All Black

За


Мъже Жени


Спорт


Фитнес Колоездене Туризъм Бягане Плуване


Съвместимост


iOS Android


Съвместим бранд


Универсален


Вид дисплей


Кръгъл


Материал каишка


Силикон


Материал корпус


Фибростъкло


Цвят каишка/гривна


Черен


Цвят корпус


Черен


Покритие каишка


Матово


Тип закопчаване


Катарама


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Дисплей


Дигитален


Тип батерия


Li-Ion


Начин на зареждане


USB


Свързаност


Bluetooth


ФУНКЦИИ

Показани дейности


Крачки Изминато разстояние Пулс Изгорени калории Cкорост Мониторинг на съня


Ключови характеристики


Водоустойчиви


Спортни програми


Скорост и разстояние Планиране


Водоустойчивост


3 atm


Сензори


GPS


РАЗМЕРИ

Диаметър дисплей


43 мм


Тегло


36 g


ВСИЧКИ ОФЕРТИ НА МАГАЗИНА ТУК

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА ЧАСОВНИК ТУК

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled