ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Mass Effect Andromeda (PS4)

Ozone
Рейтинг0
9.99 лв 19.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
9.99 лв 19.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Mass Effect Andromeda (PS4)

 

 • Жанр:RPG, Трето лице
 • Брой играчи:1
 • Разработчик:Bioware
 • PEGI рейтинг:16+
 • Тема:Mass Effect

Промоция на Mass Effect Andromeda (PS4)

Mass Effect: Andromeda отвежда играчите в галактиката Андромеда, много далече след Млечният път. Там те ще поведат битката за нов дом, във враждебна територия като така наречения Pathfinder – лидер на военно-тренирани изследователи. Това е следващата глава в историята на човечеството и изборите на играча ще определят неговото оцеляване в галактиката Андромеда. Докато разкриваш нейните тайни и мистерии, цялата надежда на човечеството ще бъде в твоите ръце.

 • Бъди Pathfinder – Начертай своя собствен маршрут в опасната галактика. Разкрий мистериите на Андромеда, докато откриваш богати извънземни светове в търсене на единствената надежда за човечеството.
 • Вселената на Mass Effect, която обичаш – Поведи първите човеци в Андромеда към едно отчаяно търсене на нов дом. В новата глава на Mass Effect ти ще се срещнеш и ще приобщиш съвсем нови и интересни персонажи, участващи в една епична сага на галактически конфликти.
 • Води своята битка както никога досега – Поеми контрол над своя Pathfinder и се изправи пред ужасяващи противници и невероятни създания. Новите допълнения като напълно унищожима околна среда, буустър скокове и съвсем нови оръжия и Биотики, правят битките по-вълнуващи и напрегнати от всякога.
 • Играй по своя начин – Изгради си свой собствен герой с невероятно снаряжение, сили и технологии. Благодарение на много по-развитите умения и възможността за развитие, ти ще може да се отдадеш на своя боен стил и да се превърнеш в непрестанна заплаха за своите нови извънземни противници.
 • Очаква те вълнуващи мултиплейър режими. Присъедини се към APEX! Мултиплейърът в Mas Effect Andromeda те поставя в едно невероятно изживяване, базирано на кооперативен режим за 4 играча. Присъедини се към своите приятели и заедно се изправете пред вражеската заплаха.
 • Изпитай своите умения в съвсем новата система. Изпълнявай различни предизвикателства и използвай натрупания опит за да обогатиш своите умения и екипировка.

ps4

Категории: Гейминг
Видеоигри
Игри за PS4
Тегло: 0.085 kg
Пъблишър: Electronic Arts
Co-Op: Online
PEGI описание: Насилие
PEGI рейтинг: 16+
Резолюция: 720p, 1080i, 1080p
Жанр: RPG, Трето лице
Аудио: Dolby Digital
Година на излизане: 2017
Месец на излизане: Март
Брой играчи: 1

 

Рейтинг Metacritic: 71
Контролер: DualShock 4
Разработчик: Bioware
Платформа: PS4
Издание: Стандартно
Език: Английски
Промоции: Видео игри – промо
Акценти: Подаръци за геймъра, Подаръци за него
Тема: Mass Effect
Размер на опаковката: 13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Баркод: 5030933116351, 5030935116359, 5030938116356
В комплекта: Дисков носител

ВСИЧКИ ОФЕРТИ НА МАГАЗИНА ТУК

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА PS4 ТУК

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled