Газова готварска печка Hansa FCGX520509, 4 Нагревателни зони, Grill, 50 см, Инокс

Emag
Рейтинг-1
409.99 лв 579.00 лв Към Промоцията
Рейтинг-1
409.99 лв 579.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Газова готварска печка Hansa FCGX520509, 4 Нагревателни зони, Grill, 50 см, Инокс

Енергиен клас A
Пестенето на енергия и по-ниските сметки вече са възможни, благодарение на високия клас енергийна ефективност за готварските печки и фурни.

готварска печка Hansa FCGX520509

Шиш за грил
Кой не се наслаждава на вкусни хрупкави храни? С функцията за въртене на шиш ги приготвяте, когато пожелаете. Функцията за въртене осигурява равномерно изпичане на месото, което предоставя вкусна коричка от всички страни.

готварска печка Hansa FCGX520509

Електронно запалване на бутоните
Иновативното решениа гарантира безпроблемно, незабавно и ефективно запалване. Системата за безопасност автоматично изключва захранването с газ, ако пламъкът изгасне.

готварска печка Hansa FCGX520509

Защита срещу изтичане на газ
Плотът веднага ще затвори захранването с газ, ако пламъкът на горелката изгасне. Благодарение на това решение използването на този уред винаги ще бъде безопасно

готварска печка Hansa FCGX520509

Каталитично почистване
Уморихте ли се да чистите повърхността на фурната? Печките Hansa са снабдени със специални правоъгълни панели, които привличат частици мръсотия поради порьозното си покритие. За да почистите панелите, просто настройте температурата на фурната до 250°C за един час. Това решение прави почистването на фурната истинско удоволствие и осигурява максимален комфорт.

готварска печка Hansa FCGX520509

Лесна система за почистване на вратата
Благодарение на новата конструкция на вратата можете по лесен и безопасен начин да демонтирате стъклото на фурната, без необходимост от демонтаж на цялата врата. Благодарение на използването на два клипса в горната част на вратата няма необходимост от използването на никакви инструменти и можете да го направите самостоятелно. Сега поддържането на фурната в чистота е изключително лесно.

Газова готварска печка Hansa FCGX520509

Email EasyClean
Разбира се, чистенето на фурната не е удоволствие за никого. За да се улесни почистването, фурните на Hansa са покрити със специален, лесен за употреба Email EasyClean, който предотвратява натрупването на мръсотия и мазнини. Сега почистването на фурната е изключително лесно. Направете живота си по-лесен! Не губете времето си за почистване! Изберете да прекарвате времето си със семейството и приятелите си.

готварска печка Hansa FCGX520509

Достъпни рецепти
От сега нататък, благодарение на кухненските печки Hansa, не е нужно да разглеждате готварските книги, за да разберете как да приготвите ястията си. Вътрешността на вратата на фурната показва практическо ръководство с препоръки за температурата и времето за готвене на храната. Комфортът вече е на една ръка разстояние.

готварска печка Hansa FCGX520509

Емайлиран капак
Позволява да се ползва като допълнителна работна повърхност, предотвратява пръскането по стената и предпазва горната част на печката от мръсотия, когато се ползва само фурна. Висококачественият, сигурен стъклен емайл е практично и безопасно решение.

готварска печка Hansa FCGX520509

CoolDoor 3
Разбира се, вероятно се е случило на всеки, член на семейството или на някой приятел, да си изгори ръцете, като случайно докоснете горещата врата на фурната. Но това няма да се случи, ако решите да оборудвате кухнята си с печка Hansa. Вратата на фурната е снабдена с 3 стъкла – вътрешното стъкло отразява топлината, предотвратявайки прекомерното нагряване на външното. Осигурете безопасността на кухнята за всички членове на семейството.

готварска печка Hansa FCGX520509

Стандартно осветление
Светлината на гърба на фурната осигурява ясна представа за подготовката във фурната

готварска печка Hansa FCGX520509

Чекмедже с ролкови водачи
Чекмеджето на дъното на фурната е монтирано върху лесно движещи се ролки, което предоставя идеално пространство за съхранение на тенджери, тави и тигани.

готварска печка Hansa FCGX520509

Страничните релси
Готварски печки Hansa предлагат преди всичко практически решения за вашия комфорт. Благодарение на страничните релси лесно поставяте и изваждате тавите. Искате ли да почистите вътрешността на фурната? Всичко, което трябва да направите, е да извадите релсите. Това става лесно, защото те са фиксирани със специални скоби. Те могат да се мият и в съдомиялната машина. И ако решите, че се нуждаете от телескопични водачи, лесно се закупуват и монтират на релсите. Живейте комфортно!

готварска печка Hansa FCGX520509

Промоция на Газова готварска печка Hansa FCGX520509

Grill
Искате ли да се насладите на пикантно барбекю по всяко време на годината? Сега това е възможно благодарение на фурните Hansa! Благодарение на функцията Grill, можете да приготвите по-големи парчета месо на скара, като се уверите, че те са крехки отвътре и че ще имат вкусна, свежа кора отвън.
Hansa е част от Amica Group, европейски производител на домакински уреди с дейност в над 50 страни. С модерна и съвременна технология превръщат ежедневното готвене в постоянна радост.

Hansa е европейска марка за домакински уреди в повече от 20 страни, като е сред най-предпочитаните от Източна Европа. Около 70 години опит в производството на домакински уреди позволяват да се разработят широка и разнообразна гама от уреди, отговарящи на изискванията за дизайн и технологии на милиони клиенти.

Hansa помага за създаването на приятна и приветлива среда в кухнята. Иновативната технология на уредите модернизира и революционизира всяка кухня. Изтънченият вид на продукти се дължи не само на уникалния дизайн, но и на ползваните висококачествени материали, отделно за всеки детайл. Признаването на качеството и доверието на всеки клиенти е най-важният аспект. И Hansa отговарят на техните искания, постоянно търсейки нови и иновативни решения, за да направят ежедневните дейности по-лесни и по-приятни.

Hansa, перфектната рецепта за кухнята!

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип монтиране


Стандартно


Употреба


Домашна


Тип котлон


Стандартен


Захранване котлон


Газ


Захранване на фурна


Газ


Тип запалване


Електрическо


Разположение на контролния панел


Предно


Материал


Инокс


Материал капак


Стъкло


Функции


Термостат Осветление


Съдържание пакет


1 x Дълбока тава


Цвят


Черен/Сив


ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ – КОТЛОН

Брой нагреватели


4


Голяма нагревателна зона


1


Малка нагревателна зона


1


Нормална нагревателна зона


2


Мощност на  голяма нагревателна зона


3 kW


Мощност на малка нагревателна зона


1 kW


Мощност на нормална нагревателна зона


1.75 kW


Енергийна ефективност на котлона


Клас A


Материал грил


Чугун


ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ – ФУРНА

Брой фурни


1


Обем


58 l


Енергийна ефективност


Клас A


Функции на фурната


Грил Скара


РАЗМЕРИ

Ширина


50 cm


Дълбочина


60 cm


Височина


85 cm


Тегло


41 Kg


ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА ГОТВАРСКА ПЕЧКА ТУК

ВСИЧКИ ТОП ПРОМОЦИИ ТУК

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled