Обувки Everlast Ring 2 Спортни Размери-37/38/39

Shopsector
Рейтинг0
29.99 лв 89.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
29.99 лв 89.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Обувки Everlast Ring 2 Спортни

/ДОСТАВКА-3.30 лв/

Нашето ново предложение от Everlast ще Ви впечатли със страхотния си дизайн, качествена изработка и комфорт. Моделът е вдъхновен от световнозивестният филм „Боен клуб“Ring 2 са идеални за всеки със спортен стил на обличане в ежедневието, който иска да изглежда добре и по време на спорт.

Горната част е съставена от два различни типа висококачествено покритие. Мрежестата материя предотвратява лошите миризми в обувката, а елементите от еко-кожа придават усещане за стабилност. Подсилените шевове гарантират здравина, докато високата яка фиксира глезена и го предпазва от наранявания.

Междинната EVA подметка в областта на петата спомага за по-доброто абсорбиране на сблъсъка с повърхността при ходене, като създава усещане за мекота.

Анатомичната, сменяема стелка е удебелена в задната част и има за цел да държи крака повдигнат и да разпределя напрежението равномерно.

Освен всичко това, тези спортни обувки носят историята на марката. Everlast знаят колко е важно да помним откъде сме започнали, затова на няколко места са изписани годината и мястото на създаване на компанията (1910, Bronx New York City) .

ЦВЯТ: Черен

СЪСТАВ: Външна част – еко-кожа и текстил, Вътрешна част – текстил

Промоция на Обувки Everlast Ring 2 Спортни

обувки Everlast

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА ОБУВКИ ТУК

ВСИЧКИ ТОП ПРОМОЦИИ ТУК

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled