Rage 2 PS4

Extreme Digital
Рейтинг0
25.90 лв 57.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
25.90 лв 57.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Rage 2 PS4

/ДОСТАВКА-10.99 лв/

Съществуването на човечеството е под въпрос. По-голямата част от Земята е опустошена след сблъсък с астероид, превърнала се в безпощадна зона, плячкосвана от освирепели банди, затънали в постоянни битки за малкото останали ресурси. Малобройни, все още някак си запазили цивилизацията, общности се опитват да извоюват своето място. Ала крехкият мир, който са успели да постигнат е застрашен.

ПРОМОЦИЯ НА Rage 2 PS4

Rage 2

  • Перфектният отворен свят за една shooter игра – майсторите на шутъра – id Software студио заедно с господарите на open world игрите – Avalance Studio – обединяват сили, за да създадат ултимативното, адреналиново изживяване – прашно, динамично, кърваво и изключително интензивно.
  • Банди и мутанти или мутанти в банди! Ако те не са достатъчно, приготви се за завръщащи се антагонисти от първата игра.

Rage 2

  • Walker, винландския рейнджър – това, с което разполага един рейнджър не се ограничава само до оръжия, които да се усъвършенстваш и джаджи за военна употреба. Какво още умеят – ще те оставим да разбереш сам.
  • На твое разположение са чудовищни машини, които освен скорост, могат да бъдат и смъртоносни. Пустошта е неприветливо място, трябва ти надежден превоз.

Rage 2

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА PS4 ИГРИ ТУК

ВСИЧКИ ТОП ПРОМОЦИИ ТУК

 

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled