Видеорегистратор Auto DVR 2Drive 2.3″ Full HD, Dual Camera, 12MP, с карта памет Kingston microSDHC 8GB, Class 10 + Адаптер

Emag
Рейтинг0
64.99 лв 129.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
64.99 лв 129.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Видеорегистратор Auto DVR 2Drive 2.3″ Full HD, Dual Camera, 12MP, с карта памет Kingston microSDHC 8GB, Class 10 + Адаптер

/ДОСТАВКА-7.99 лв/

Детайли
– Видеорегистраторът 2Drive Executive 2DR-DVR23D има ярък екран с диагонал 2,3 инча (5,8 см) за по-добър преглед на кадрите. Камерата е способна да записва всеки детайл благодарение на 12 MP резолюция и 40-милиметровия супер голям 6G обектив с ъгъл на видимост 170°. За първи път в гамата, 2Drive Executive Camera 2DR-DVR23D е оборудван с втора камера и може да записва две видеа едновременно. Вторият видеорегистратор е ориентиран към вътрешността на колата и има резолюция 640 х 480.

Видеорегистратор Auto DVR 2Drive 2.3

– Камерата е предназначена да работи, докато се захранва непрекъснато от зарядно устройство в автомобила (подобно на Web-Cam).
Вградената батерия е с капацитет 380 mAh и позволява устройството да се използва извън превозното средство за около 3-5 минути.
Широк ъгъл на заснемане
– Широкият ъгъл на видимост от 170° ви позволява да имате панорамна гледка към случващото се.
Full HD запис
– DVR камерата записва видеа с резолюция 1080p (Full HD) и електронен стабилизатор на изображението. Файловете със записи се съхраняват на картата с памет MicroSD във формат .MOV, който може да се възпроизвежда с Windows Media Player. Ако зададете Loop запис (цикличен запис на 3/5/10 минути), това означава, че след като се запълни MicroSD паметта, най-старите записи ще бъдат презаписани. Файловете са защитени срещу изтриване в случай на инцидент.
– Устройството използва Chipset Novatek 96658 и сензор Sony 323, което гарантира отлично качество на изображението.
– DVR камерата има функция WDR (Wide Dynamic Range), която ви позволява да снимате в най-суровите условия на осветление и осигурява яснота на изображението дори при слаба светлина.
Фоторежим
– Вградената батерия е с капацитет 380 mAh и позволява устройството да се използва извън превозното средство за около 3-5 минути при пълно зареждане. Това ще ви позволи да направите фото документация в случай на инцидент или други събития по пътя

Промоция на Видеорегистратор Auto DVR 2Drive 2.3

Видеорегистратор Auto DVR 2Drive 2.3Видеорегистратор Auto DVR 2Drive 2.3

Слот за MicroSD карта памет
– Контролирайте пространството за съхранение на видеата и изображенията на вашето устройство, като сложите 8GB MicroSD карта, включена в пакета за доставка, на която можете да съхранявате приблизително 60 минути, заснети с резолюция 1080p (Full HD). Също така можете да смените картата, за да разширите паметта, колкото ви е необходимо.

– Файловете със записи се съхраняват на картата с памет MicroSD във формат .MOV, който може да се възпроизвежда с Windows Media Player. Ако зададете Loop запис (цикличен запис на 3/5/10 минути), това означава, че след като се запълни MicroSD паметта, най-старите записи ще бъдат презаписани. Файловете са защитени срещу изтриване в случай на инцидент.

ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Предназначен за


Автомобил


Тип камера


Двойна


Свързаност


USB AV


Функции


Датчик за движение Автоматично включване / изключване Отчитане на контурите Режим на паркиране WDR G-Сензор


Съдържание пакет:


1 x Карта памет Kingston microSDHC 8GB


Цвят


Черен


ПРОЦЕСОР И ПАМЕТ

Тип слот памет


Micro SDHC


ДИСПЛЕЙ И БАТЕРИЯ

Тип дисплей


LCD LED


Технология дисплей


TFT


Диагонал дисплей


2.3 inch


Капацитет батерия


380 mAh


ФОТО И ВИДЕО ХАРАКТЕРИСИТИКИ

Процесор на изображенията;


Novatek 96658


Сензор


Sony 323


Видео запис


Full HD


Видео резолюция


1920 x 1080


Фото резолюция


12 Mpx


Зрителен ъгъл


170 ° 120 °


Видео формат


MOV


ВСИЧКИ ТОП ПРОМОЦИИ ТУК

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled