РАДИОКАСЕТОФОН PHILIPS CDPX840T

Techmart
Рейтинг0
199.00 лв 289.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
199.00 лв 289.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

РАДИОКАСЕТОФОН PHILIPS CDPX840T

/БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА/

Наслаждавайте се на мощна музика безжично, където и да сте
с Bluetooth

Портативната звукова система Philips PX840T възпроизвежда музика безпроблемно от вашите любими източници – Bluetooth, USB, CD и FM/MW радио. Вградената динамична осветителна система и 50 W изходна мощност ви позволяват да се насладите на върховно изживяване при слушане.

  • Bluetooth
  • 50 W
Безжично поточно извличане на музика чрез Bluetooth™ от вашия смартфон

ПРОМОЦИЯ НА РАДИОКАСЕТОФОН PHILIPS CDPX840T

Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

РАДИОКАСЕТОФОН

Подсилете партито с динамична светлина

Подсилете партито с динамично осветление, подчертаващо музиката ви. Осветете нощта с два студени динамични светлинни ефекта, които идват директно от високоговорителите. Включвате и изключвайте светлините с натискане на копче, без да пропускате нито един ритъм. Осветете партито както желаете, от околно успокояващо осветление до въодушевляващи ефекти като в денс клуб, едновременно давайки тон и настроение!

РАДИОКАСЕТОФОН

CD размесване/повторение, за да слушате вашата музика по ваш вкус

Функцията „Разбъркване/повторение“ ви спасява от скуката да слушате музиката си винаги в един и същи ред. След като заредите любимите си песни в плейъра, трябва само да изберете един от режимите – „Разбъркване“ или „Повторение“, и вашите мелодии ще се възпроизвеждат в различен ред в съответния режим. Радвайте се на различното и неповторимо музикално изживяване всеки път, когато включите плейъра си

РАДИОКАСЕТОФОН

Изпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RW

MP3 означава „MPEG 1 Audio layer-7,6 см (3″)“. MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки без това да влоши радикално аудио качеството им. MP3 се превърна в стандартен формат за аудио компресия, използван в Интернет, който позволява бърз и лесен трансфер на аудио файлове.

РАДИОКАСЕТОФОН

Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука – от слабо до силно – само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.

РАДИОКАСЕТОФОН

Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими – Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

РАДИОКАСЕТОФОН

Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

С една лесна връзка можете да се наслаждавате на музиката от вашите преносими устройства и компютри. Просто включете устройството към 3,5 мм аудио вход (порта AUDIO-IN) на тонколоната Philips. Връзката с компютър обикновено се осъществява чрез изхода за слушалки. Веднъж свързани, можете да слушате цялата си музикална колекция през превъзходната тонколона. Philips просто ви дава по-добър звук.

РАДИОКАСЕТОФОН

Програмируем за 20 мелодии CD

Програмируемото възпроизвеждане на CD дискове ви дава възможност да слушате любимите си записи в желаната от вас поредност.

FM/MW (AM) стерео тунер

ВСИЧКИ ТОП ПРОМОЦИИ ТУК

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled