Автоматична маша за коса Remington Keratin Protect CI8019, 230°C, Керамично покритие, Сребрист

Extreme Digital
Рейтинг0
106.01 лв 160.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
106.01 лв 160.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Автоматична маша за коса Remington Keratin Protect CI8019, 230°C, Керамично покритие, Сребрист

/ДОСТАВКА/-10.99 лв

Къдравата коса отново е на мода! От малки камбанки до леки къдрици е време да обгърнете обема, текстурата и формата. Но защо се ограничавате само до един тип , тъй като можете да персонализирате стила си? Keratin Protect е специално създаден, за да ви помогне лесно и бързо да получите желаните контури чрез натискане на един бутон, осигурявайки перфектни резултати всеки път.

С усъвършенстван керамичен барабан, с кератин и бадемово масло, които се прехвърлят върху косата по време на оформянето, поддържате къдриците и изглеждат здрави, силни и блестящи, докато изпитвате различни прически.

Keratin Protect работи, като навива косата около керамичния барабан, леко затопля и къдре косата, за здрав вид на прическата. Действието с пулсации в три посоки се занимава с цялата работа, докато автоматично завършва осем ротации, за да гарантира, че получавате дълготрайни къдрици. Действието на пулсации в три посоки може да създаде и двете бримки навътре, навън, в зависимост от избраната посока, но алтернативно, придавайки по-естествен вид. Простои лесно къдрене за здрава коса!

Сега, с помощта на LED екрана, перфектните и персонализирани контури са лесни за получаване, което ви позволява да експериментирате и дефинирате всеки контур, независимо дали искате спокойни къдрици или стегнати, обемни бримки. Интелигентната функция на паметта, както и звуковият сигнал, правят точно запомняне на настройките, избрани при последната употреба, оптимизирайки резултатите, така че да можете да изразите своя уникален стил, по-прост и по-бърз начин.

Remington Keratin Protect CI8019

 

Промоция на Автоматична маша за коса Remington Keratin Protect CI8019

Remington Keratin Protect CI8019Remington Keratin Protect CI8019

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Част от тялото


Коса


Тип продукт


Маша за коса


Тип маша


Автоматична


Употреба


Суха коса


Тип употреба


Домашна


Използване за


Къдрици


Покритие


Керамика


Цвят:


Сребрист


ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Максимална температура


230 C


РАЗМЕРИ

Дължина на кабела


3 м


ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА МАША ЗА КОСА ТУК

ВСИЧКИ ТОП ПРОМОЦИИ ТУК

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled