Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR, HomeWhiz, Bluetooth, Steam Cure, Motor ProSmart Inverter, 7 кг изпиране/4 кг сушене, 1200 об/мин, Клас B, Бяла

Emag
Рейтинг0
599.99 лв 929.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
599.99 лв 929.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR, HomeWhiz, Bluetooth, Steam Cure, Motor ProSmart Inverter, 7 кг изпиране/4 кг сушене, 1200 об/мин, Клас B, Бяла

/ДОСТАВКА-14.99 лв/

HomeWhiz
Новата гама домакински уреди Beko, оборудвана с технологията HomeWhiz, ви помага да наблюдавате и управлявате всички домакински уреди, използвайки телефона, таблета или смарт телевизора, чрез Bluetooth.

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

HomeWhiz
Печелете време и комфорт в собствения си дом до пералнята

С помощта на приложението Homewhiz грижата за мръсни дрехи вече не трябва да бъде в списъка с приоритети. Новите перални машини, оборудвани с HomeWhiz, опростяват живота и имате контрол. Сега можете лесно да изберете любимите си програми с помощта на приложението и можете да ги наблюдавате дистанционно.
Приложението предлага нови програми, в допълнение към съществуващите, така че да намерите най-добрия вариант за пране на прането и да получавате известия в реално време (липса на вода, отворена врата и др.).
Приложението Homewhiz помага да изберете дистанционно чрез Bluetooth: програмите, желаната температура, допълнителните функции.

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

SteamCure
С помощта на технологията SteamCure се отървате от дрехи, които се нуждаят от по-внимателни грижи. Те ще се поддържат в отлично състояние поради изпълнението на използването на пара, която се издига от дъното на барабана. В зависимост от избраната програма, парата може да се освободи в началото на програмата или в края на програмата. Когато се освободи в началото, парата омекотява замърсяванията, а почистването става по-лесно. Когато се пусне в края на програмата, тя ви помага да се отървете от допълнителната грижа, тъканите стават по-меки, приятни на допир. SteamCure е идеален за бебешки дрехи и за хора с чувствителна кожа.

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

Инверторен двигател ProSmart
Двигателят ProSmartInverter е надежден партньор, когато се нуждаете от спокойствие. Той е оборудван с набор от забележими предимства още от първата употреба: енергийната ефективност, която виждате на сметката си за електричество, нивото на шума се намалява чрез подобрен контрол на скоростта, липса на вибрации и елиминиране на електромагнитни емисии, така че можете да се наслаждавате на спокойствието със семейството си. Всички тези предимства се удвояват от неговата издръжливост и здравина, от които са елиминирани устойчиви на износване елементи като въглеродни четки.

Downloaded Cycle
Сега можете да изтеглите програмите, които искате, с помощта на софтуера за изтегляне, директно от интерфейса на домашните уреди, оборудвани с HomeWhiz®. Можете да изберете желаната програма от набора от 5 предварително зададени програми и можете лесно да я промените толкова пъти, колкото е необходимо. 5-те предварително зададени програми са: Mix, Curtain, Lingerie, Soft Toys, Towel.

Remote Control
Благодарение на приложението HomeWhiz® и спомагателната функция Remote Control, вече можете да наблюдавате и управлявате домашните си уреди чрез Bluetooth.

Durable heater
Пералните машини Beko са снабдени с никелирана устойчивост, която осигурява по-добра защита срещу корозия: с 40% по-малко варовиково отлагане върху нагревателя. Тези изпълнения премахват допълнителната консумация на енергия и гарантират увеличаването на живота до 100 пъти.

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

Optisense
Технологията OptiSense осигурява оптималната консумация на вода и енергия, необходими за всяко пране, чрез 4-те специални сензора: 3 сензора са посветени на грижата за дрехите, а 4-я сензор удължава живота на пералнята.

Wash & Wear
Бързо и ефективно можете да изперете и изсушите 1 кг дрехи само за 60 минути. Програмата е специално разработена за бързо измиване и сушене на дрехи с тънка текстура, която може да се носи за кратък период от време и не показва никаква степен на замърсяване.

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

Aquafusion
Технологията Aquafusion е специално разработена, за да намали количеството на почистващия препарат при всяко изпиране, тя ще ви помогне да спестите пари и почистващ препарат, като същевременно подобри ефективността на прането.

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

Aquawave
Специалният дизайн на резервоара и технологията Aquawave, създават оптимални условия за пране и осигурява ефективно, но нежно почистване, без никакви движения, които биха могли да засегнат тъканта. Уникалният контур на ваната и формата на остриетата позволяват движението на течността по време на изпирането, имитирайки естествения ритъм на вълните. Така любимата ви риза ще изглежда като нова при всяко пране.

Woolmark Apparel Care
Страхувате ли се, че ще съсипете любимия си вълнен пуловер, ако го изсушите? За щастие, както пералните машини Beko, така и сушилните Beko са сертифицирани от Woolmark Apparel Care, така че можете да сушите любимите си дрехи от вълна без притеснения

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

Предпране
Препоръчителна програма за употреба в случай на изделия с висока степен на замърсяване.

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

Fast+
Можете да изберете да заредите на половин капацитет, а функцията Fast+ ще намали времето за пране до 55%. Благодарение на оптимизирането на стъпките на измиване и консумацията на вода, активността на пералнята се увеличава, така че за кратко време да се постигнат високи резултати

Down Wear
Тази програма е специално създадена за измиване на зимни якета. С Беко сте готови за зимата!

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

Woollens
Програмата осигурява деликатно пране на вълнените дрехи, без да ги поврежда. Чрез интелигентното управление на резервоара на пералнята и водоснабдяването вълнените дрехи няма да се деформират и вие отново ще можете да се насладите на любимия си пуловер

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

Памък
Интензивна програма за пране, предназначена да не повреди памучните изделия

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

Eco памук
Програма за икономично пране на устойчиви памучни дрехи, с ниска консумация на енергия и вода.

Синтетика
Програма, предназначена за по-малко устойчиви дрехи, като тези, изработени от синтетичен материал, която не изисква интензивно пране.

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

Изплакване
Програма, предназначена за изплакване на дрехи: перфектно изчистена, без допълнителни усилия, за много кратко време.

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

Изцеждане и изпускане
Той добавя допълнителен цикъл на изстискване и гарантира пълно изпускане на водата от пералнята. Програмата ви помага, когато искате дрехите ви да изсъхнат бързо.

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

Shirts
Специализирана програма за пране, която поддържа ризите като нави след няколко измивания. Тази специална програма за ризи използва по-малко движения и е по-деликатна, докато температурата е настроена на максимум 40°C, за да се предотврати повреда на ризи и да удължи живота им.

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

Hygiene+ Wash&Dry
Благодарение на бавните движения на барабана, контрола на температурите, както и на допълнителните функции на изплакване и изстискване, можете да получите оптимални резултати от почистване и хигиена на дрехите си при всякакви температури (20°C-90°C). Програмата Hygiene+ позволява почистването на цветни и памучни дрехи при ниски температури до 20°C, като се използва 70% по-малко енергия от обичайните програми, докато използването на температури над 60°C премахва 99% от алергените. Сега можете да сте сигурни, че семейството ви ще бъде защитено. Също така, в процеса на сушене, сушилнята Beko елиминира външните въздействия върху околната среда, като прах, микроби, цветен прашец и замърсяван

Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

Промоция на Пералня със сушилня BEKO HTE7613YBSTR

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип монтиране


Стандартно


Вид пералня


Със сушилня


Slim


Да


Тип зареждане


Предно


Капацитет на зареждане


7 Kg


Скорост на въртене


1200 rpm


Ниво на шум при центрофуга


75 dB


Ниво на шум при пране


58 dB


Отваряне на люк


Ляво


Тип контролен панел


Механичен Дигитален


Цвят


Бял


РАЗМЕРИ

Дълбочина


49 cm


Ширина


60 cm


Височина


84 cm


Тегло


62 Kg


ЕФЕКТИВНОСТ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Годишна енергийна консумация


1134 kWh


Енергиен клас


Енергиен клас B от гама A до G


Ефективност при пране


Клас A


СУШЕНЕ

Капацитет сушилня


4 Kg


Ниво на шум при сушене


64 dB


Програми за сушене


Wash & Dry 4 кг


ФУНКЦИИ И ЗАЩИТА

Функции


Заключване DrumClean Сушене Система за автоматично регулиране на водата Електронна система за контрол на баланса Проследяване на специални програми Hygiene + Wash&Dry SteamCure AntiCrease+ Preswash Remote Control


Времетраене таймер


24 h


Защитни функции


Защита от деца


Технологии


HomeWhiz Инверторен двигател ProSmart AquaFusion OptiSense Wash & Wear Shirts Показване на оставащото време Fast+ Aquawave Предпране Silent Tech Durable heater


ПРОГРАМИ И ОПЦИИ

Програми за изпиране:


Деликатни Вълна Памук Изплакване Центрофуга + Източване Синтетична програма Синтетика Бельо Еко памук Down Wear Ризи Daily Xpress / Xpress Super Short Wash & Dry 5 кг


Дозатори


Препарат


ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ ТУК

ВСИЧКИ ТОП ПРОМОЦИИ ТУК

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled