Bristol 35, червен, 200 W, 3,5 литра, електрическа тенджера

klarstein
Рейтинг0
59.00 лв 99.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
59.00 лв 99.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Bristol 35, червен, 200 W, 3,5 литра, електрическа тенджера

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Електрическа тенджера за готвене по метода на бавно готвене. Перфектно задушаване на пара чрез равномерна и ниска температура. Без печка тенджерата е готова за употреба, благодарение на собственото си захранване.

Електрическа тенджера от компанията Klarstein се състои от две части: тежък вътрешен керамичен съд с капак предлага пространство за необходимите съставки; външното устройство включва нагревателно тяло, което нагрява вътрешната тенджерата. Предимство: За разлика от традиционните керамични съдове, тази тенджера се нагрява равномерно, с което може да се постигнете отлични резултати. Задушаването в продължение на няколко часа означава, че месото и рибата остава особено сочни. Друго предимство: случайното пригаряне или изкипяване на яденето на практика изчезва!

По този начин осигурява електрическата тенджерата съвсем нов опит за готвене: Старите любими ястия, както и новите любими ястия се приготвят, като че ли от само себе си. Така специалистите на бавното готвене могат сутрин преди работа да напълнят и включат своята електрическа тенджера – и да се насладят вечерта на перфектно подготвено ядене!

Промоция на Bristol 35, червен, 200 W, 3,5 литра, електрическа тенджера

електрическа тенджераелектрическа тенджера

Качества и размери

  • Функциите на уреда и топлината на готвене се настройват с помоща на въртящ се регулатор: изключен, висока температура, ниска температура и функцията поддържане на топлината
  • Захранване: 220-240 V, 50/60 Hz
  • Размер: 34 x 28 x 41 см (ШxВxД)
  • Тегло: прибл. 5,1 кг.
  • Захранващ кабел с дължина прибл. 100 см

РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ТОП ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled