СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO 3T133 DEL

Technomarket
Рейтинг0
699.00 лв 999.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
699.00 лв 999.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

ПРОМОЦИЯ НА СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO 3T133 DEL

ДОСТАВКА-15.00 лв

Енергиен клас:A+++
Бранд:Whirlpool
Серия:3T133
Модел:Wio-3T133 Del
Цвят:Бял
Дисплей:Да
За вграждане:Не
Мощност:0 w
Ниво на шум:43 db
БРОЙ ПРОГРАМИ:11
Тип:За Вграждане
БРОЙ КОМПЛЕКТИ:14
Отложен старт:Да
Консумация на вода:2660 л.
Продукт:Съдомиялна Машина
Размери В/Ш/Д (см):82.0/59.8/55.5

ПРОМОЦИЯ НА СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO 3T133 DEL

Технология 6th SenseПерфектни резултати от измиването

Whirlpool доказва, че миенето на съдове може да се превърне в истинско удоволствие. Само изберете програмата 6th Sense на съдомиялната и нейната модерна технология ефикасно ще се справи и с най-упоритите петна, засъхнали остатъци и мазнини. Сензорите на програмата 6th Sense ще изберат температурата, времето и мощността за измиване, за да можете винаги да сервирате в чисти до блясък съдове.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO

Половин зарежданеБез чакане!

Не чакайте съдомиялната да се напълни. Благодарение на програмата за половин зареждане можете да измиете само няколко съда, поставени в двете кошници, като същевременно пестите време и енергия.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO

Мултизонално измиванеНе е нужно да чакате докато се напълни.

Вече не се налага да чакате, докато съдомиялната се напълни с мръсни съдове. Благодарение на функцията „Мултизонално измиване” можете да измиете само няколко съда в избрана от вас кошница – така ще спестите електроенергия и вода, като същевременно ще съкратите и времето за работа на съдомиялната.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO

Технология PowerCleanУпоритите замърсявания нямат шанс!

Забравете за накисването на много мръсните съдове и предварителното им изплакване на ръка. Просто включете PowerClean и прецизно насочения воден поток от специалните дюзи ще се справи дори със засъхнали тигани за пържене. PowerClean е ваш съюзник в борбата срещу упоритите замърсявания!

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO

Power DryАбсолютно сухи съдове

PowerDry в съдомиялните Whirlpool осигурява отлични резултати от сушенето за кратко време. Благодарение на затворения цикъл и иновативната технология на Whirlpool, можете да отворите съдомиялната след завършване на програмата, без да се притеснявате, че цялата кухня ще се напълни с облаци пара.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO

Светлинен индикатор на подаВреме е да преминете към LED осветление

Едно просто и невероятно практично решение, което ще улесни всекидневната работа с вашата съдомиялна Whirlpool. Благодарение на LED индикаторите ще знаете дали съдомиялната е приключила работа и дали вече може да я отворите.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO

Трета кошницаПовече допълнително пространство

Допълнителната трета кошница ви позволява да използвате пространството в съдомиялната Whirlpool по още по-оптимален начин. Тя е перфектна за прибори и дребни кухненски аксесоари.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO

Отложен стартОтложете измиването по ваша преценка

Благодарение на функцията за отложен старт можете да зададете необходимата програма така, че да започне в най-удобното за вас време – например нощем, когато тарифата за електроенергия е по-ниска.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO

Защита от преливанеБезопасността е най-голям приоритет

Вече няма нужда да се притеснявате за безопасността на вашето жилище. На дъното на съдомиялната WIO3T133DEL има специален поплавък, който не позволява преливането на вода от съдомиялната.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO

Опция „Турбо”Няма време!? Превключете на „Турбо”!

С натискането на един бутон ще намалите продължителността на програмата без да правите компромис с постигнатите резултати. Когато на вратата почукат неочаквани гости, просто включете опцията „Турбо” на съдомиялната Whirlpool за оптимална ефикасност при измиване за по-кратък период от време.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO

Измиване&изсушаване само за часЧисти и сухи съдове само за 1 час!

Вече няма нужда да избирате между качеството и продължителността на програмата. Съдомиялната Whirlpool WIO3T133DEL измива и изсушава перфектно дори пластмасови съдове само за 60 минути.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO

ДезинфекциранеЗа постоянно спокойствие

С едно докосване можете да активирате специална програма, която е с продължителност от 90 минути при температура от 65 градуса и ще осигури дезинфекциране и на най-мръсните съдовете.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА WHIRLPOOL WIO

РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА СЪДОМИЯЛНА

РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИТОП ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled