ТОНКОЛОНА PHILIPS BT3600B BLUETOOTH

Techmart
Рейтинг0
65.00 лв 129.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
65.00 лв 129.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

ПРОМОЦИЯ НА ТОНКОЛОНА PHILIPS BT3600B BLUETOOTH

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Малък размер, страхотен звук

Невероятният звук излиза от толкова тънък корпус, че можете да го приплъзнете навсякъде. С вградената функция за NFC сдвояването се извършва само с едно докосване, а възможността за множествено сдвояване с Bluetooth ви позволява да обменяте музика между два различни източника.

Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

ТОНКОЛОНА PHILIPS BT3600B

Вградена акумулаторна батерия, за да слушате музика навсякъде

Слушайте музика с мощен звук – навсякъде и по всяко време. Вградената акумулаторна батерия ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика без плетеницата от захранващи кабели и без неудобството да търсите електрически контакт. Слушате прекрасна музика, сега със свободата на пълната преносимост.

ТОНКОЛОНА PHILIPS BT3600B

Функция против изрязване за силна музика без изкривяване

Функцията против изрязване ви позволява да възпроизвеждате музика по-силно и поддържа високото й качество дори при нисък заряд на батерията. Тя приема входящи сигнали от 300 mV до 1000 mV и предпазва високоговорителите от повреда от изкривяване. Този високоговорител се справя с изрязването чрез отделна платка за ограничаване на аудиото. Тя следи музикалния сигнал, докато той преминава през усилвателя, и поддържа пиковете в рамките на диапазона на усилвателя, предотвратявайки аудио изкривяването, предизвикано от изрязване, без да засяга силата на звука. Възможността на високоговорителя да пресъздава музикални пикове намалява със заряда на батерията, но функцията против изрязване намалява пиковете, причинени от ниския заряд.

ТОНКОЛОНА PHILIPS BT3600B

Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

Сдвоявайте Bluetooth устройства с едно докосване – чрез технологията NFC (Near Field Communications). Просто докоснете смартфона или таблета с NFC възможности до NFC зоната на тонколоната и тонколоната ще се включи, ще се извърши Bluetooth сдвояване и ще се стартира поточното възпроизвеждане на музика.

ТОНКОЛОНА PHILIPS BT3600B

Обменяйте музика незабавно между 2 устройства с MULTIPAIR

Сдвоявайте едновременно с две смарт устройства, така че да можете да предавате поточно музика от което си искате устройство без прекъсване на сдвояването и повторно сдвояване. За изпълнение на песен на друго устройство първо спрете песента на оригиналното устройство и след това пуснете новата песен на друго устройство, което ще поеме щафетата. Идеално е за споделяне с приятели, за партита или просто за възпроизвеждане на различни песни, съхранявани на различни устройства. Оставете приятелите и роднините си да сдвояват едновременно, за да можете да обменяте музика лесн

Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

С вградения микрофон този високоговорител може да работи и като високоговорител за вашия телефон. Когато ви позвънят, музиката се поставя на пауза и можете да говорите през високоговорителя. Проведете бизнес разговор. Или позвънете на приятел по време на партито. И в двата случая резултатът е идеален.

ПРОМОЦИЯ НА ТОНКОЛОНА PHILIPS BT3600B BLUETOOTH

Марка


Philips


Модел


BT3600B Bluetooth


Гаранция


24месеца


РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА ТОНКОЛОНА

РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ТОП ПРОМОЦИИ

 

 

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled