ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL FWG81496WS EU

Techmart
Рейтинг0
549.00 лв 679.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
549.00 лв 679.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

ПРОМОЦИЯ НА ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL FWG81496WS EU

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

FreshCare+

Съхранявайте дрехите свежи след изпиране.

Не се тревожете, ако дрехите останат дълго време в пералнята, след края на изпирането. Благодарение на функцията FreshCare+, дрехите остават свежи до 6 часа след края на прането.

ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Вградената инжекционна система и специалните движения на барабана осигуряват ефективна грижа за прането, през цялото време докато е в пералнята.

С новата гама перални машини FreshCare+ от Whirlpool разполагате с повече време за семейството и любимите си занимания. Ако сте избрали опцията FreshCare+ след края на цикъла, през барабана се процежда тънка струя пара, която в комбинация със специфичните движения на барабана поддържа свежо прането до 6 часа. Функцията спомага и за по-лесно гладене на дрехите.

ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Функцията FreshCare+ предотвратява развитието на бактерии и неприятни миризми, ако нямате възможност да извадите дрехите веднага след пране.

ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Интуитивният дисплей с модерен дизайн осигурява удобно ползване. Въртящ се селектор на програми ви позволява лесно избиране на желаните опции за пране.

ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Независимо от това дали перете дрехи за бебета или възрастни, можете да се възползвате от различни технологии и опции, в зависимост от материята и времето, с което разполагате за постигане на идеални резултати.

Опцията FreshCare+ не е съвместима с програми за пране на деликатни материи и завивки.

ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Благодарение на деликатното действие на парата, въртенето на барабана и обработката с FreshCare+, прането остава свежо, меко и красиво ароматизирано в пералнята до 6 часа.

ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Благодарение на технологията 6-th Sense, пералната машина автоматично разпознава вида и размера на прането и избира най-добрия цикъл на пране, гарантиращ оптимални резултати и намалено време, енергия и консумация на вода.

Благодарение на усъвършенстваните сензори, които измерват и контролират нивото на водата и скоростта на двигателя, серия от алгоритми откриват и определят за всяка фаза на изпирането, от началото до изплакването, най-добрите параметри според вида на прането и неговия размер.

ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Уникалната технология Energetic Wash ви позволява да перете цветни дрехи на 15°С със същата ефективност като при 40°С. По този начин ярките цветове се запазват за по-дълго време. Освен на по-ниска температура, с тази програма дрехите се перат с асиметрични движения на барабана.

ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

UK сертификат за алергени
Доказано е, че пералните с FreshCare+ спомагат за предотвратяване и намаляване образуването на акари, бактерии и микроби по време на пране – основните причинители на алергиите.

ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Технологията Soft Move предлага комбинация от специфични движения на барабана, в зависимост от избраната програма. Движенията са индивидуални спрямо типа тъкани и нивото на зареденост на пералнята, което се отчита в началото на цикъла. Тези движения представляват интелигентна комбинация от параметрите за: ускорение, скорост, пауза и въртене.

ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Sense Inverter е усъвършенстван двигател, който осигурява надеждност благодарение на безчетковата технология и инверторното управление. Устойчивост и ниска консумация на енергия.

ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

Clean+
Clean+ адаптира мощността на почистване според всички нужди.
Пералната машина адаптира механичното действие, в зависимост от избраната опция, без да променя температурата.

Интензивно: за много мръсно пране, изпиране A-10%
Ежедневно пране: за ежедневни програми 100′
Бързо: за миене на малко замърсено пране, 60′

Опцията Clean+ е налична за програми за бяло и синтетично пране при 40°C

ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL

ПРОМОЦИЯ НА ПЕРАЛНА МАШИНА WHIRLPOOL FWG81496WS EU

Цвят


бял


Енергиен клас


A+++


Дисплей


ДА


Допълнителни функции


НЕ


Обороти


1400


Брой програми


14


Регулируеми об. на центрофугата


ДА


Регулируема температура


ДА


Slim


НЕ


Консумация на ток (kWh)


137


Капацитет (кг)


8


Размери (В x Ш x Д см)


85 x 60 x 63


Консумация на вода (л)


11900


Ниво на шум при пране/центрофуга (dB)


52/79


Консумация на вода (kWh)


11900


Марка


Whirlpool


Модел


FWG81496WS EU


Гаранция


24месеца


→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА ПЕРАЛНЯ

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ТОП ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled