Плюшена играчка Zuru Tsum Tsum – Симба, 30 cm

Ozone
Рейтинг-2
5.74 лв 14.99 лв Към Промоцията
Рейтинг-2
5.74 лв 14.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Плюшена играчка Zuru Tsum Tsum – Симба, 30 cm

  • Марка:Zuru
  • Вид продукт:Плюшени играчки
  • Тема:Disney (Уолт Дисни), The Lion King (Цар Лъв)
  • Серия:Disney Tsum Tsum
  • Възраст:0-12 месеца, 1-3 години, 4-7 години
  • Промоции:Zombie Days

sum Tsum са специална серия, в която героите на Дисни са придобили забавен овален външен вид. А благодарение на марката Zuru, те са се превърнали и в прекрасни плюшени играчки за децата. Част от тази прекрасна колекция е Симба, малкото лъвче, което се превръща в безстрашен и силен цар на животните.

Промоция на Плюшена играчка Zuru Tsum Tsum – Симба, 30 cm

Плюшена играчка Zuru Tsum Tsum

Tsum Tsum са специална серия, в която героите на Дисни са придобили забавен овален външен вид. А благодарение на марката Zuru, те са се превърнали и в прекрасни плюшени играчки за децата. Част от тази прекрасна колекция е Симба, малкото лъвче, което се превръща в безстрашен и силен цар на животните.

Играчката Симба е направена от мек и приятен на допир плюш, безопасен дори за най-малките. А когато я прегърнете и натиснете, издава забавни звуци. Плюшеният Симба е с дължина 30 cm.

Плюшената играчка Тъга е направена от мек и приятен на допир плюш, безопасен дори за най-малките. А когато я натиснете, издава забавни звуци, a очите ѝ започват да светят. Противно на природата си, Тъга определено ще зарадва всяко дете. Играчката работи с батерии, които са включени в комплекта.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА ИГРАЧКИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled