ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB3VRS100WW/EO

Technomarket
Рейтинг+1
579.00 лв 719.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
579.00 лв 719.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

ПРОМОЦИЯ НА ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB3VRS100WW/EO

ДОСТАВКА-15.00 лв

Увери се, че храната се охлажда правилно, независимо къде се намира. Система за цялостно охлаждане охлажда равномерно всяко отделение хладилника, от край до край. Тя постоянно следи температурата и поддържа циркулацията на хладния въздух през стратегически поставени отвори. Така всичко в хладилника е по-свежо по-дълго.

ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB3VRS100WW/EO

Просто избери на коя страна да се отваря вратата
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОБРЪЩАНЕ НА ПОСОКАТА НА ВРАТИТЕ
Избери на коя страна да се отваря вратата на фризера и на хладилника с възможността да обръщане на посоката на вратите. Така винаги ще пасва идеално на кухнята така, както в предпочиташ ти. Всяка врата може да се обърне и да се отваря от другата страна, като просто се смени позицията на пантите. Така има повече възможности за мястото на хладилника и е по-удобно.
ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB3VRS100WW/EO
По-надеждни и издържливи подсилени рафтове
ЗАКАЛЕНО СТЪКЛО
Съхранявай тежки продукти, като дини и тикви, много по-лесно и удобно, независимо колко тежат. Рафтовете от закалено стъкло са проектирани и тествани да издържат непосилните 100 килограма. Така дори и ястия, приготвяни в тежки тави и съдове, могат да бъдат съхранявани на студено, за да запазят свежестта си.
ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB3VRS100WW/EO
Всеки ъгъл се вижда на по-ярка светлина
СВЕТОДИОДНО ОСВЕТЛЕНИЕ
Откривай съставките по-лесно, като същевременно пестиш от пространството и пари, благодарение на светодиодното осветление. То е по-тънко като размер, свети по-ярко и е по-икономично в сравнение с конвенционалното осветление. Така предоставя повече място за храна и облива в ярка светлина всеки ъгъл. А меката му светлина е по-приятна за очите.
ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB3VRS100WW/EO
Удобно и надеждно съхранявай повече бутилки
РАФТ ЗА СТАНДАРТНИ БУТИЛКИ ВИНО
Съхранявай още повече бутилки по-надеждно и ефикасно на рафта за стандартно големи бутилки вино. Там ще са подредени удобно и ще можеш да използваш максимално добре пространството в хладилника. Рискът някоя да се счупи е по-малък, защото няма да се търкалят безразборно и няма как някоя случайно да падне. Лесно се изваждат и ще бъдат приятно охладени.
ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB3VRS100WW/EO
Оптимална влажност за трайна свежест
КОПЧЕ ЗА КОНТРОЛИРАНЕ НА ВЛАЖНОСТТА
Запази свежестта и вкуса на храната за по-дълго време. Копчето за контролиране на влажността ти позволява да настройваш влажността на въздуха в чекмеджето, като просто отвориш или затвориш отвора. Можеш да създадеш перфектната среда за съхранение на малотрайни храни, като контролираш влажността, така че плодовете и зеленчуците да се запазят по-свежи.
ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB3VRS100WW/EO
Гъвкаво съхранение, което отговаря на нуждите ти
РЕГУЛИРАЩ СЕ РАФТ
Използвай пространството по най-ефективния начин и лесно взимай любимите си храни и напитки. Регулиращият се рафт ти помага да подреждаш лесно предмети с различна големина и да ги съхраняваш по най-подходящия начин. Можеш да нагласяш пространството така, че да поема различни по размер бутилки, кутии и т.н., които да остават на мястото си.
ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB3VRS100WW/EO

ПРОМОЦИЯ НА ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB3VRS100WW/EO

Енергиен клас:A+
Бранд:Samsung
Серия:-
Модел:Rb3Vrs100Ww/eo
Цвят:Бял
Дисплей:Не
За вграждане:Не
Мощност:0 W
No frost:Да
Тип:Комбиниран
БРОЙ ВРАТИ:2
Общ обем (бруто):317 л.
Полезен обем на хладилника (нето):228 л.
Полезен обем на фризера (нето):89 л.
ГОДИШЕН РАЗХОД (kWh):305 kWh
Диспенсер за вода:Не
Система за саморазмразяване:-
Позиция на замразителя:Долен
Отваряне:Дясно
Реверсивни врати:Да
Продукт:Хладилник
Размери В/Ш/Д (см):186.0/59.5/65.0
ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled