Кошче за кола AVRORA , сертифицирано от TUV Германия, с подобрена защита, Унисекс, червено

Kidso
Рейтинг0
49.50 лв 99.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
49.50 лв 99.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Кошче за кола AVRORA , сертифицирано от TUV Германия, с подобрена защита, Унисекс, червено

Сертификат за безопасност: TÜV SÜD
Години: 0+ месеца
Цвят: Червен
Колекция: 2020 година
Пол: Унисекс
Материал: HDPE и текстил
Размер: 106х46х70 см
Допустимо тегло на детето: Група 0+ (0-13 кг)
Предпазни колани: 3-точков колан с меки подложки.
ISOFIX: не
Тегло на продукта: 3.8 кг
Сенник: да
Комбинация: не
Завъртане на седалка: не
Съвместимост с количка: не
Регулиране на облегалката: не
Регулираща се облегалка за глава: не
Държава на произход: PRC
Гаранция: 24 месеца

Промоция на Кошче за кола AVRORA , сертифицирано от TUV Германия, с подобрена защита, Унисекс, червено

Кошче за кола AVRORA      Кошче за кола AVRORA

Допълнителни характеристики: Столчетата за кола на марка ZIZITO са известни със изключително високата безопасност, която осигуряват за вашето дете по време на пътуване. Предоставя комфорт – седалката и облегалката са с допълнителен слой омекотяващи материали за по-удобно пътуване. Използва се в посока на движението и монтаж на задна седалка. Изработен от най-издръжливи, висококачествени и не избледняващи материали. Дълбочината на седалката осигурява по-добра защита при страничен удар. Допълнителна подложка за по-малки бебета. Отговаря на европейския стандарт за безопасност ECE R44 / 04. Продуктите с марка ZIZITO са с швейцарска конструкция и дизайн, проектирани в Швейцария и произведени съгласно швейцарските стандарти за качество.

ПОЛЗИ:

Столчетата за кола спасяват живот.  Те са толкова важни за децата в превозното средство колкото важни са предпазните колани за възрастните.  Тъй като детската физика е различна от тази на зрял човек, коланите НЕ са подходящи за деца.  Те са предвидени за възрастни и придържат тялото им в точки, които са устойчиви и имат най-малък риск от нараняване.  Ако обаче сложите предпазен колан на дете той минава през различни (от тези на голям човек) части на тялото и като резултат са възможни тежки наранявания.

В световен мащаб е въведен „златен“ стандарт – децата до 12 години трябва да се возят в столче за кола.  В някои държави това е задължително и уредено със закон, в други е само препоръка.  Статистически е доказано, че използването на правилно монтирано столче за кола в случай на пътно-транспортен инцидент намалява риска от тежки травми или  фатален край със 70%.

За да е максимално сигурно столчето за кола трябва да се монтира съгласно предписанията на производителя му.  То трябва да е фиксирано здраво, да не може да се движи само в автомобила, а детето в него да е с достатъчно стегнати колани.  Най-сигурното място за дете в автомобила е зад водача.  В случай на катастрофа шофиращия подсъзнателно се опитва да запази себе си, съответно и столчето за кола зад него е по-защитено.

Столчетата за кола имат и допълнителни ползи.  В тях детето стои в една фиксирана позиция, закопчано с предпазни колани.  То не може да се движи по задната седалка, да разсейва шофьора или да губи равновесие или пада по завои по време на движение.  Когато детето е кротко и шофиращия е по-спокоен и вниманието му не се разфокусира от това какво се случва на задната седалка.  За детето в столче за кола е по-удобно да се пътува.  Когато то е в тази позиция вероятността да му стане лошо при пътуване е по-малка.  В допълнение детето е по-на високо и то вижда добре.  Така може да следи пътя, променящите се картини около него и да изпита удоволствие при пътуването.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ТОП ПРОМОЦИИ 

 

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled