ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Пералня Beko WTV9744XW0, Premium Line, 9 кг, 1400 об/мин, Мотор ProSmart Inverter, Optisense, Клас A+++, 60 см, Бяла

Emag
Рейтинг+3
639.99 лв 1089.99 лв Към Промоцията
Рейтинг+3
639.99 лв 1089.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Пералня Beko WTV9744XW0, Premium Line, 9 кг, 1400 об/мин, Мотор ProSmart Inverter, Optisense, Клас A+++, 60 см, Бяла

Пералните Beko имат няколко функции и технологии, които помагат за лесна употреба. Забравили сте да си сложите ризата или роклята? Сега вече не е проблем, функцията AddGarment позволява да добавяте всякакви дрехи през първите минути от цикъла на пране. С функцията StainExpert премахвате 24 различни вида петна с различна степен на трудност от висока до средна или ниска. Насладете се на перфектно чисти дрехи от първото изпиране.

AddGarment
Сега със специалната функция AddGarment лесно добавяте всичко, което сте забравили през първите няколко минути от избрания цикъл на пране. Ако нивото на водата не докосне долната рамка на вратата, изберете бутона за пауза и добавете забравените дрехи и натиснете бутона за добавяне, за да продължи цикъла на пране.

Пералня Beko WTV9744XW0

StainExpert
Забравете за старите методи за премахване на петна, които само отнемат време. Програмата StainExpert отстранява 24 различни типове петна, в зависимост от степента на замърсяване, с помощта на специални движения на барабана (накисване, пране, изплакване, отцеждане и други). По този начин се осигурява ефективно изпиране на дрехите, за да изглеждат като чисто нови

Пералня Beko WTV9744XW0

Инверторен мотор ProSmart
Инверторният мотор ProSmart осигурява куп предимства, още от първото ползване: енергийна ефективност, която си проличава в сметките за ток; нивото на шума е намалено чрез подобрен контрол над скоростта, вибрациите и електромагнитните емисии. Всички тези предимства ви осигуряват повече свободно време, правейки пералнята по-здрава и издръжлива.

Пералня Beko WTV9744XW0

Silent Tech
Технологията Silent-Tech осигурява по-тихо изпиране от стандартните перални машини с инверторен мотор ProSmart и S-образни стени, така че шумът се намалява до средни стойност. Ултра-тиха работа за пълен комфорт!

Пералня Beko WTV9744XW0

Optisense®
Технологията OptiSense осигурява оптимална консумация на вода и енергия за всеки цикъл на изпиране, чрез 4 специални сензори: 3 сензори, осигуряващи грижа за дрехите и 1 сензор, който се грижи да удължи живота на пералнята.

Пералня Beko WTV9744XW0

Aquawave
Специално създадената шарка на барабана внимателно изтласква прането от барабана, подобно на вълна. По този начин дрехите се движат плавно в барабана. Формата на вълната също допринася за нежната грижа към пране. И накрая, извивката на стъклото на вратата помага за по-добър смесителен ефект, позволявайки прането да се движи по-лесно.

Пералня Beko WTV9744XW0

Aquafusion
Специално разработена, технологията AquaFusion™ в пералните машини на Веко помага да се възползвате максимално от енергията, водата и препарата. За да предотврати изтичането на препарата в канала, технологията AquaFusion™ запечатва изхода на тръбата до цикъла на изплакване и позволява да се възползвате изцяло от препарата.

Пералня Beko WTV9744XW0

Durable heater
Пералните машини Beko са снабдени с нагревател покрит с никел, който осигурява по-добра защита срещу корозия: 40% по-малко натрупване на котлен камък. Това елиминира допълнително потребление на енергия и удължава живота на машината до 100 пъти.

Пералня Beko WTV9744XW0

Промоция на Пералня Beko WTV9744XW0, Premium Line, 9 кг, 1400 об/мин, Мотор ProSmart Inverter, Optisense, Клас A+++, 60 см, Бяла

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип монтиране


Стандартно


Вид пералня


Стандартна


Тип зареждане


Предно


Брой хора


5 човека


Капацитет на зареждане


9 Kg


Скорост на въртене


1400 rpm


Ниво на шум при центрофуга-


76 dB


Ниво на шум при пране


46 dB


Отваряне на люк


Ляво


Тип контролен панел


Дигитален


Цвят


Бял


РАЗМЕРИ

Дълбочина-


64 cm


Ширина


60 cm


Височина


84 cm


Тегло


75 Kg


ЕФЕКТИВНОСТ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Годишна енергийна консумация


195 kWh


Среден разход на вода за година


11659 l


Енергиен клас


Енергиен клас A+++ от гама A+++ до D


Ефикастност при центрoфугиране-


Клас B


ФУНКЦИИ И ЗАЩИТА

Функции


Система за оптимизация на използването на вода Електронна система за контрол на баланса Информация за оставащо време на изпиране Система за нивото на водата Специални програми Ниво на замърсяване


Защитни функции


Система за безопасност Защита от деца


Технологии-


AddGarment PROSMART™ INVERTER Silent Tech ™ OptiSense Aquawave AquaFusion Устойчив нагревател


ПРОГРАМИ И ОПЦИИ

Програми за изпиране


Деликатни Вълна Памук Изплакване Синтетична програма Синтетика Бельо Памук Еко Изцеждане и центрофуга Mix 40°C Hygiene+ Ризи Daily Xpress/ Xpress Super Short StainExpert™ Завивки/Бельо Dark care/Jeans Outdoor/Sports


Брой програми за изпиране


16

 


Дозатори


Омекотител


→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА ПЕРАЛНЯ

1 Коментар
  1. Топ Промоция

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled