Триколка KOTY с родителски контрол, червена

Kidso
Рейтинг+1
71.60 лв 179.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
71.60 лв 179.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Триколка KOTY с родителски контрол, червена

Вид: триколка с дръжка

Цвят: червен
Сезон: пролет/Лято/Есен
Пол: момиче
Възраст: 18-36 месеца
Допустимо тегло на детето: до 30 кг.
Регулиране на седалката: не
Поставка за крачета: сгъваема
Регулираща се дръжка: да
Сгъване: не
Тегло на продукта: 8.5 кг.
Сенник: сгъваем
Аксесоари: триколката има пластмасов кош за съхранение, несесер за съхранение, малък преден кош за съхранение, клаксон тип тромба
Колела размер: предна-10″; задни- 8″
Материал на колелата: eVA пяна
Спирачки: да
Амортисьори: не
Материал на рамката: стомана

Промоция на Триколка KOTY с родителски контрол, червена

Триколка KOTY      Триколка KOTY

Допълнителни характеристики: Червена  триколка KOTY за момиче, произведена от Zizito – швейцарска линия от безопасни продукти за бебета и деца.
Триколката е предназначена за деца на възраст над 1,5 години и може да се използва от деца, които са тежки не повече от 30 килограма.  Триколката е оборудвана с дръжка за родителски контрол, която може да се маха.  Към дръжката има закрепен несесер с цип, в който можете да съхранявате най-необходимите дребни вещи.  Към триколката има кош за съхранение в задната част.  При деца, които са по малки има две поставки за крачета – така детето се вози по-лесно.  Когато детето порасне поставките се сгъват и детето може да върти педалите на предната гума.
Триколка KOTY притежава сертификат за качество и безопасност от международно призната лаборатория за тестване на детски продукти.
Преди да използвате триколката, прочетете внимателно цялото ръководство.  Пазете ръководството за бъдещи справки.  Продуктите с марка ZIZITO са с швейцарска конструкция и дизайн, проектирани в Швейцария и произведени съгласно швейцарските стандарти за качество.

ПОЛЗИ:

Триколките са първа стъпка да се кара велосипед.  За да се овладее карането на велосипед има два елемента, които следва да се усвоят – балансирането и въртенето на педали.  Триколката изисква въртене на педали и така децата се фокусират само върху движението на „собствен ход“.  Така ученето става по-лесно.

С тях децата развиват своята сила и координация.  Те използват своите ръце и рамене за да управляват и своите крака, за да се движат.  Така се развива сила, координация и двигателни способности.

Триколките са по-ниски.  Детето е по-близко до земята.  Дори и да падне, това се случва от ниско.  Детето „засилва“ играчката със собствените си крака.  Така то определя „комфортната“ си скорост само и вероятността от сблъсъци и падания с висока скорост намалява.  Така се възпитава усещането за бързо и бавно, както и каква е безопасната скорост във всяка различна игрова ситуация.  Подобно умение е ключово, за бъдещата безопасност на детето.

С триколката детето развива и възприятията си и усещането за близо и далеч.  То са научава и да заобикаля препятствия.  Първоначално в играта, най-често у дома, на закрито, детето често се блъска в стени, врати, играчки или други предмети.  Колкото по-дълго играе и свиква с триколката, детето развива умението си да заобикаля предмети и да се справя с препятствия.  Ранното развитие на това умение по-късно му помага да управлява велосипед и в последстие всякакви други средства за придвижване.

Триколката е хибридно средство за придвижване – детето може да върти педалите и да се придвижва само.  Когато е изморено или когато условията не позволяват то може и само да се вози, а родителят да използва триколката като детска количка.  Така в един уред е съчатана детска играчка и детска количка.  Това съчетание е изключително уместно и подходящо за времето, когато детето вече е активно и играе навън, но все още е твърде малко, за да може да изкара по-дълго време без да се измори.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ТОП ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

1 Коментар
  1. топ промоция

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled