MAYBELLINE NEW YORK VOLUME EXPRESS COLOSSAL DARING BLACK Спирала за мигли

Shop.lillydrogerie
Рейтинг0
9.49 лв 14.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
9.49 лв 14.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на MAYBELLINE NEW YORK VOLUME EXPRESS COLOSSAL DARING BLACK Спирала за мигли

Формула, обогатена с колаген за още повече обем. Конусовидната четка достига до основата на миглите и помага за постигането на невероятен обем. Обилен обем само с едно нанасяне. Четка с вълнообразни влакна. Захваща повече спирала и придава на миглите пъл

Придава обем на миглите.

Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корена към върха на миглите. За повече изразителност нанесете няколко слоя.

Промоция на MAYBELLINE NEW YORK VOLUME EXPRESS COLOSSAL DARING BLACK Спирала за мигли

Спирала за мигли

Описание на продукта

Козметика Maybelline е създадена в началото на 20 век в New York от химика TL Williams. Наблюдавайки черните мигли на сестра си, които са намазани с вазелин и въглищен прах, той създава в лабораторията си подобен продукт, който е успешен. Състава е наречен на името на сестра му Maybelline Mabel. Днес никой не използва подобни домашно приготвени продукти, но декоративната козметика Maybelline преди 100 години е била в начален стадий от своето развитие. Компанията скоро представя първата твърда спирала, през 60-те години е имало съвременна спирала със четка, която познаваме и до днес. Марката Maybelline вече предлага пълна гама от декоративна козметика на изключително добри цени и качество.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА СПИРАЛА ЗА МИГЛИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled