Изтекли

ТОНКОЛОНА PHILIPS BT6900B BLUETOOTH

Techmart
Рейтинг+1
99.00 лв 149.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
99.00 лв 149.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

ПРОМОЦИЯ НА ТОНКОЛОНА PHILIPS BT6900B BLUETOOTH

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Музиката никога не спира
10 W, 10 часа
Широк обхват на Bluetooth
Водоустойчива, прахоустойчива
Опция за бързо зареждане

Функция против изрязване за силна музика без изкривяване
Функцията против изрязване ви позволява да възпроизвеждате музика по-силно и поддържа високото й качество дори при нисък заряд на батерията. Тя приема разнообразни входящи сигнали от 300 mV до 1000 mV и предпазва високоговорителите от повреда от изкривяване. Тази вградена функция следи музикалния сигнал, докато той преминава през усилвателя и поддържа пиковете в рамките на диапазона на усилвателя, предотвратявайки аудио изкривяването, предизвикано от изрязване, без да засяга силата на звука. Възможността на преносимия високоговорител да пресъздава музикални пикове намалява със заряда на батерията, но функцията против изрязване намалява пиковете, причинени от ниския заряд, запазвайки музиката ви без изкривяване.

Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth
Bluetooth е технология за безжична комуникация, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

Силна Bluetooth връзка с до 30 м или 100 фута
Движете се свободно с вашия смарфтон, без да се притеснявате, че ще останете без музика. Тонколоните EverPlay предоставят невероятно стабилна Bluetooth връзка на далечно разстояние до 30 метра или 100 фута, което е три пъти повече от индустриалните стандарти. Тонколоните са оборудвани с антена за чувствителност и радиочестотен филтър за намаляване на фоновите смущения.

Трайна конструкция – удароустойчива, прахоустойчива и водоустойчива (IP57) Тонколоната EverPlay е изключително издръжлива и е удароустойчива, прахоустойчива и водоустойчива. Прахът не може да възпрепятства работата на тонколоната. Тя също така издържа на потапяне във вода до 1 метър за 30 минути. Това означава, че сесия в душа, преваляване по време на работа или бързо потапяне в съд с вода не биха причинили щети. В графата удароустойчивост този продукт бе тестван в „зала за изтезания“, за да премине през тест с ролкови удари, който симулира гаранция за 5 години живот на експлоатация. Everplay притежава истински трайна конструкция!

ПРОМОЦИЯ НА ТОНКОЛОНА PHILIPS BT6900B BLUETOOTH

ТОНКОЛОНА PHILIPS BT6900B        ТОНКОЛОНА PHILIPS BT6900B

Обхват на Bluetooth-Пряка видимост, 30 м (100 фута)
Връзки за звук-3,5 мм линеен вход
Комфорт
Вграден микрофон-за конферентни разговори чрез говорителя
Водоустойчивост-IPX7
Прахоустойчив-Да
Звук
Изходна мощност (RMS)-10 W
Звукова система-Моно
Високоговорители
Мембрана на високоговорителя-1 x 2″
Захранване
Тип батерия-литиев полимер (вградена)
Време на работа на батерии-10 ч
Размери
Размери на изделието (ШxДxВ)-160 x 71 x 72 мм
Размери на опаковката (ШxДxВ)
175 x 122 x 94 мм
Тегло на изделието-0,313 кг
Тегло вкл. опаковката
0,488 кг

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА ТОНКОЛОНА

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled