Изтекли

Преса и маша за коса BaByliss ST481E 2 in 1 Pure Metal, 230°C, Керамично покритие, 5 степени, Черна/Bronz

Emag
Рейтинг+1
139.99 лв 259.99 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
139.99 лв 259.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Преса и маша за коса BaByliss ST481E 2 in 1 Pure Metal, 230°C, Керамично покритие, 5 степени, Черна/Bronz

Универсалността е основната характеристика на пресата за коса 2 in 1 Pure Metal, която се предлага в два цвята (инокс или хромиран инокс). Пресата за изправяне на коса с керамично покритие ви помага да промените външния си вид само за няколко минути. Можете да имате перфектно права коса или съблазнителни къдрици и то без помощта на професионалист, дори и у дома. Преминаването от къдрици и букли към права коса се превръща в удоволствие, почти в игра, когато можете да го постигнете с един единствен уред за красота.

Пресата за коса Babyliss Pure Metal е готова за употреба само за 15 секунди. В зависимост от типа коса можете да изберете едно от 5-те нива на температурата (от 150 до 230 градуса). Независимо дали имате фина коса, увредена или непокорна и трудно податлива на прически, пресата за коса 2in1 Pure Metal успява да опитоми дори най-непокорната коса. За прецизно наблюдение на температурата, пресата за коса 2in1 Pure Metal разполага с LED екран. Изберете температура до 170 градуса за фина / увредена коса, до 210 градуса за нормална / боядисана / леко чуплива коса и максимална температура от 230 градуса за гъста или чуплива коса. Равномерното разпределение на температурата се осигурява от покритието BaByliss Diamond Ceramic, което оставя косата с копринен вид и в същото време я защитава.

Здравият и фин вид на косата се дължи и на йонната технология, включена в новата преса за коса 2in1 Pure Metal. А ако забравите уреда включен в контакта не се притеснявайте, след един час нефункциониране пресата се изключва автоматично.

Йонна технология

Здравият и фин вид на косата се дължи и на йонната технология, включена в новата преса за коса 2in1 Pure Metal. По този начин, косата ви ще бъде по-гладка и по-блестяща

Преса и маша за коса BaByliss ST481E

Покритие Diamond Ceramic

Благодарение на покритието  Diamond Ceramic, косата ви ще се плъзга лесно по пресата за коса, независимо дали решите да я изправите или накъдрите. Улеснява равномерното разпределение на температурата, така че можете да получите желаната прическа за рекордно кратко време!

Преса и маша за коса BaByliss ST481E

5 нива на температурата

В зависимост от типа коса можете да изберете едно от 5-те нива на температурата (от 150 ° C до 230 ° C). Независимо дали имате фина коса, увредена или непокорна и трудно податлива на прически, пресата за коса 2in1 Pure Metal ST481E успява да опитоми дори най-непокорната коса. За прецизно наблюдение на температурата, пресата за коса 2in1 Pure Metal разполага с LED екран. Изберете температура до 170 градуса за фина / увредена коса, до 210 градуса за нормална / боядисана / леко чуплива коса и максимална температура от 230 градуса за гъста или чуплива коса. За прецизно наблюдение на температурата, пресата за коса 2in1 Pure Metal ST481E разполага с LED екран.

Преса и маша за коса BaByliss ST481E

Подвижни краища

Благодарение на подвижните краища оформянето на прическата е много по-лесно и можете да превключите само за няколко секунди от преса за изправяне на коса към такава, с която можете да оформите къдрици.

Преса и маша за коса BaByliss ST481E

Кабел, въртящ се на 360°

Въртящият се кабел улеснява използването на уреда, независимо от положението, в което го държите. По този начин кабелът не ви пречи а вие оформяте прическата си с лекота и максимален комфорт!

Преса и маша за коса BaByliss ST481E

Промоция на Преса и маша за коса BaByliss ST481E 2 in 1 Pure Metal, 230°C, Керамично покритие, 5 степени, Черна/Bronz

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Част от тялото


Коса


Тип употреба


Домашна


Употреба


Суха коса


Използване за


Изправяне Къдрици


Покритие


Керамика


Нива температура-


5


Функции


Контрол на температурата Автоматично спиране Йонизация


Технологии


Easy Lock


Цвят


Черен/Бронз


ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Максимална температура


230 C


Максимално време за затопляне-


15 s


РАЗМЕРИ

Дължина плочи-


120 мм


Ширина плочи


28 мм


Тегло


320 g


→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА ПРЕСА ЗА КОСА

 

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled