Изтекли

Безжични слушалки с микрофон Philips TAT3215, TWS, черни

Ozone
Рейтинг+1
119.00 лв 189.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
119.00 лв 189.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Безжични слушалки с микрофон Philips TAT3215, TWS, черни

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Вашата музика. Вашите движения. Където и да е. Когато и да е. Тези устойчиви срещу напръскване и пот безжични слушалки ви предоставят страхотен звук и до 24 часа време на възпроизвеждане с калъфа за зареждане. А ако провеждате дълъг разговор, можете да използвате само едната микрокапсула, докато другата се зарежда.

Където и да е. Когато и да е. Тези устойчиви срещу напръскване и пот истински безжични слушалки ви предоставят страхотен звук и до 24 часа време на възпроизвеждане с калъфа за зареждане. Ако провеждате дълъг разговор, можете да използвате само едната микрокапсула, докато другата се зарежда.

Многофункционален бутон. Лесно управление на музика и разговори

Не харесвате текущата песен? Прескочете я с продължително натискане на многофункционалния бутон. Искате да отхвърлите повикване и да продължите да слушате? Едно натискане на бутона ще се погрижи за това. Вграденият микрофон с премахване на ехото поддържа звука чист, когато приемате обаждане.

Събуждайте лесно гласовия асистент на вашия смартфон

Събудете гласовия асистент на телефона си, без да докосвате телефона. Помолете гласовия асистент на смартфона да възпроизведе музика, да получите указания и да проверите информация и много повече.

Интелигентно сдвояване. Автоматично открийте вашето Bluetooth устройство

Тези слушалки са готови да бъдат сдвоени в момента, в който ги изкарате от калъфа за зареждане. След като са сдвоени, слушалките помнят последното устройство, с което са били сдвоени.

Сигурно и удобно прилягане

Ще се насладите на страхотен звук от неодимовите 6 мм мембрани и можете да слушате в истински комфорт, благодарение на прилягащия, лек дизайн. Меки, сменяеми накрайници за ухо ви помагат да се насладите на удобно прилягане в ушите.

IPX4 устойчиви на пръски и изпотяване

С клас на защита IPX4, тези истински безжични слушалки са устойчиви на пръски от всяка посока.Те нямат против малко пот и няма нужда да се тревожите, ако дъждът ви хване навън.

Преносим USB-C калъф за зареждане. Насладете се на до 24 часа време на възпроизвеждане

Пътувайте с множество зарядни в джоба си. Получавате до 6 часа време на възпроизвеждане от едно зареждане, плюс допълнителни 18 часа от напълно зареден калъф. Едно кратко 15-минутно зареждане в калъфа ви предоставя 1 час време на възпроизвеждане. Едно пълно зареждане на калъфа отнема 2 часа през USB-C.

Моно режим. Превключете микрофона между микрокапсулите

Искате да приемете обаждане, когато слушалките ви са изтощени? Насладете се на повече време за разговор, като използвате едната микрокапсула, докато другата се зарежда. Микрофонът се насочва автоматично към микрокапсулата, която използвате и можете да го разменяте, когато е необходимо

Промоция на Безжични слушалки с микрофон Philips TAT3215, TWS, черни

слушалки с микрофон Philips TAT3215        слушалки с микрофон Philips TAT3215

Тип на свързване


Bluetooth


Живот на батерията-


до 24 часа


Бързо зареждане


15 минути зареждане осигурява 1 час работно време


Микрофон


Вграден


Bluetooth версия


Bluetooth 5.1


Bluetooth обхват


до 10 m


Брой говорители


2


Чувствителност


90 dB


Честотна характеристика-


20 Hz – 20 000 Hz


Цвят


Черен


Интерес


Музика


В комплекта


USB (Type-A към Type-C) кабел


Гаранция


24 месеца


→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА СЛУШАЛКИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled