Изтекли

Игра DRAGON QUEST XI S:ECHOES PS4

Technopolis
Рейтинг0
49.00 лв 79.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
49.00 лв 79.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Игра DRAGON QUEST XI S:ECHOES PS4

ДОСТАВКА-3.99 лв

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age разказва завладяващата история на преследван младеж в следващата дългоочаквана част от известната поредица на Yuji Horii, художника Akira Toriyama и композитора Koichi Sugiyama.

  • Допълнителни мисии и истории – Впуснете се в нови приключения, които ви дават възможност да се срещнете с разнообразни личности и да научите техните увлекателни истории.
  • Превключвайте между 3D и 2D режими – Изследвайте масивния и разкошен свят като превключвате между 3D HD и 2D 16-битови режими. Вълнението дебне зад всеки ъгъл, докато се лутате из многолюдни градове, старомодни села, великолепни замъци и тъмни подземия.
  • Персонализирайте своето звуково изживяване – Вие имате възможността да изберете между оригиналния саундтрак на играта или новата оркестрова версия на музиката. Също така може да изберете между английски или японско аудио на играта.
  • Изживейте емблематичното минало на Dragon Quest – Потопете се в 16-битовия свят на Тикингтън и пътувайте из миналото на хитовата видеоигра, пресъздадено в ретро стил. Отключете специални предмети и нови босове, като преодолявате предизвикателни странични мисии.
  • Запазете и споделете всеки момент – Увековечете своето приключение с новия фото режим. Позирайте с всеки от героите и щракнете няколко снимки с красиво проектирания свят като ваш фон.

Промоция на Игра DRAGON QUEST XI S:ECHOES PS4

Игра DRAGON QUEST XI S

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age разказва завладяващата история на преследван младеж в следващата дългоочаквана част от известната поредица на Yuji Horii, художника Akira Toriyama и композитора Koichi Sugiyama.

Игра DRAGON QUEST XI S

Млад приключенец е готов да се включи в годишната церемония на селото, отбелязваща порастването и помъдряването. Тръгвайки със своя приятел от детството, той ни най-малко не предполага каква поредица от странни случки ще го застигне и ще предначертае път, различен от този, който си е представял. Двамата се впускат в мистериозно приключение, връщащо ги назад в миналото. Злощастна ситуация маркира нашия герой и той се превръща в непрестанно преследван беглец.

Игра DRAGON QUEST XI S

Ала не всичко е загубено. Ако разполагаш със смелостта и имаш доверие в приятелите си, приключението тепърва започва. Събери своя група и заедно разкрийте истината. Тя ще те преведе през земи и океани, но куражът никога не бива да те напуска!

  • Въпреки, че е единадесета по ред, играта е напълно самостоятелна и със сигурност ще допадне както на нови, така и на тези, докоснали се вече до франчайза.
  • Нови персонажи и затрогваща история, разказана по пленяващ начин.
  • Красив и детайлен свят, изпълнен с неочаквани запознанства и обрати.
  • Олдскул RPG, което се възползва изцяло от възможностите на новите технологии.
  • Походови битки, които ще подложат на изпитание стратегическите ти и бойни умения.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИ НА ИГРИ PS4

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled