Изтекли

361 Degrees Meraki Мъжки маратонки

Shopsector
Рейтинг0
49.99 лв 99.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
49.99 лв 99.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на 361 Degrees Meraki Мъжки маратонки

РАЗМЕРИ-40/40.5/41.5/43.5/44.5/46/46.5/47

Представяме Ви Meraki – маратонки от ново поколение! Световноизвестната компания 361 Degrees произвежда спортни стоки с най-високо качество и технологии, създадени за професионалните спортисти.

Този модел притежава всичко необходимо, за да Ви направи още по-бързи. Постигнат е перфектният баланс между омекотяване и отзивчивост. Конструкцията, от своя страна, е лека и проветрива.

Технологията Fitz-Rite представлява лента във вътрешността на обувката, която в комбинация със системата Moprhit, поддържа крака, без да ограничава движението. В същото време, петата се „заключва“ статичнo, за повече стабилност по време на движение.

Ергономичният език е двойно подплатен, за да не се усеща дискомфорт от затягането на връзките. Безшевната, мрежеста горна част осигурява добра вентилация.

В междинната подметка са комбинирани технологиите QuickFoam и EVA. Двете заедно преобразуват и възвръщат енергията, която се отдава при движение, като така отнемат напрежението от крака.

Системата Quick Flex 4Foot помага за естествения баланс на напречния свод и по-бързото ускорение по време на бягане. В комбинация с това е добавена пластина Quick Spine. Тя е съставена от въглеродни влакна и има за цел да подобри стабилността в областта на надлъжния свод.

Леката и гъвкава подметка е съставена от няколко вида грайферни компоненти за добро сцепление и максимално ускорение.

ЦВЯТ: Син

СЪСТАВ: Външна част – текстил и други материали, Вътрешна част – текстил

Промоция на 361 Degrees Meraki Мъжки маратонки

Meraki Мъжки маратонки          Meraki Мъжки маратонки

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА МАРАТОНКИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled