Изтекли

История на България в картини

Ozone
Рейтинг0
17.49 лв 24.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
17.49 лв 24.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на „История на България в картини“

„История на България в картини“ събира в едно репродукции на великолепните маслени платна, сътворени от художника Васил Горанов, и истории, които всеки българин знае със сърцето си и държи да предаде на децата си.

 

  • Автор:Васил Горанов, Христина Йотова
  • Издателство:СофтПРЕС
  • Корица:Твърда корица
  • Брой страници:128

Промоция на „История на България в картини

История на България в картини          История на България в картини

„Една картина има силата на хиляди думи“ са казали мъдрите хора. Но всички знаем, че когато една съвършена картина е придружена от не по-малко силен текст, тогава се ражда онази магия, която пленява не само въображението, но и сърцето. „История на България в картини“ събира в едно репродукции на великолепните маслени платна, сътворени от художника Васил Горанов, и слова, които пламенно провокират въображението ни.

Тази книга събира в едно великолепните маслени платна на художника Васил Горанов и пламенните слова на автора Христина Йотова.

Между кориците са скътани истински съкровища на изобразителното изкуство, които ни потапят в славното време на ханове, царе и победи, за да преоткрием епохите, историята и себе си с помощта на най-богатия език – този на красотата.

Всяка страница говори как единението, далновидността и любородната искра в сърцата на българите постигат мощ и величие във времена на съдбоносни изпитания.

Луксозното издание разказва истории, които всеки българин знае със сърцето си и държи да предаде на децата си. За да пребъдем като народ.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА КНИГИ

 

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled