ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

TITAN Акумулатор

Kaufland
Рейтинг+1
89.95 лв 179.90 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
89.95 лв 179.90 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на TITAN Акумулатор

12 V,
необслужваем,
72Ah,
стартов ток 640 А
2 години гаранция

Промоция на TITAN Акумулатор

TITAN Акумулатор          TITAN Акумулатор

Предложенията са валидни от 11.01.2021 г. до 17.01.2021 г. Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Стоките се продават в количества, обичайни за едно домакинство. Всички цени са в лева с включен ДДС. Всички артикули се предлагат без декорация. Снимките са примерни. Kaufland не носи отговорност за печатни грешки.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ТОП ПРОМОЦИИ

 

5 коментара
 1. Трети ден се опитвам да купя този Акумлатор. Кауфланд Дружба Хайделберг и Кауфланд Слатина. Абсолютно неуспешно. Не разберам защо се правите на „Голямята работа“ , че предлагате стоки на промоция. Предлагате само на хартия. Жалко!!!

  • Страна на произход: България
   Производител: Монбат
   Адрес: ул. Индустриална 76, Монтана

  • Г-н Козарски, за съжаление не ние предлагаме тези стоки. Продукта се предлага от Кауфланд, ние нямаме влияние върху вида и продължителността на промоциите им.
   Ако не можете да намерите стоката която ви интересува просто звъннете на Кауфланд директно и попитайте къде имат съответната стока в наличност. Такъв тип промоции са по принцип винаги за много кратко време и до изчерпване на количествата. Просто когато видите такава промоция при нас, трябва да реагирате бързо и да си купите продукта веднага, ако ви харесва. За това, че промоциите са истинска и цената е най-изгодната ви гарантираме 100%!

 2. Купих акумолатор от кауфланд “ ТИТАН „. На стикера не беше отбеляано месец и година на производство !!!! ТОВА ПРАКТИКА ЛИ Е ???????

 3. Страна на произход: България
  Производител: Монбат
  Адрес: ул. Индустриална 76, Монтана

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled