ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ

Какво е SUPERSDELKA?

Рейтинг+7
Рейтинг+7
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Какво е SUPERSDELKA?

SUPERSDELKA e онлайн портал, който претърсва и събира най- добрите промоции от Интернет пространството. 

Ние сме общност от любители на пазаруването, които сами търсят, споделят, обсъждат и оценяват най-добрите промоции и оферти. Благодарение на преценката на общността можете да намерите всички марки и продукти на най-добрата цена. Фокусът е върху честното и неподправено мнение на общността. 

SUPERSDELKA не е онлайн магазин! 

Представените продукти не ги продава SuperSdelka ,те се предлагат от онлайн магазини или търговци.
Нашите редактори търсят и намират даден продукт на най-добрата възможна цена и го предоставят и презентират на нашия портал  за всеки, който иска да спести пари. 
Например сте си харесали телефон от даден магазин, но Вие не знаете, че същият телефон се предлага на много по-ниска цена в друг магазин. Нашата работа е да намерим най- ниската цена на даден продукт и да качим промоциите на нашия портал. Можете да сте сигурни, че SUPERSDELKA намира винаги най- изгодните предложения. 

ПРОМОЦИИ по категории

Ако се интересувате от определен вид продукти, за по-голямо удобство има разделение на ПРОМОЦИИТЕ по категории. Само с един клик можете да разгледате офертите само от дадената категория (Електроника, Мода, Спорт, Семейство и други). 

Изтекли ПРОМОЦИИ 

Разбира се има и промоции, които вече не са валидни. Такива промоции са оцветени в сиво. Има и такива промоции, които са изтекли, но ние не сме разбрали това. В такива случаи разчитаме на вас да ни коригирате, просто напишете коментар по изтеклата промоция или ни изпратете съобщение/или имейл, ние ще коригираме веднага дадената промоция.

За да сте сигурни, че не изпускате най-добрите оферти, уверете се, че проверявате промоциите всекидневно в нашия сайт. Можете да оставите коментар или да оцените всяка оферта според това дали Ви харесва или не. 

Намерете SUPERSDELKA и във FACEBOOK 

Последвайте FACEBOOK страницата на SUPERSDELKA, за да не изпускате най- добрите промоции за деня или томболите, от които можете да спечелите супер награди.

WWW.SUPERSDELKA.COM

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled