Какво е SUPERSDELKA?

Рейтинг+8
Рейтинг+8
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Какво е SUPERSDELKA?

SUPERSDELKA e онлайн портал, който претърсва и събира най- добрите промоции от Интернет пространството. 

Ние сме общност от любители на пазаруването, които сами търсят, споделят, обсъждат и оценяват най-добрите промоции и оферти. Благодарение на преценката на общността можете да намерите всички марки и продукти на най-добрата цена. Фокусът е върху честното и неподправено мнение на общността. 

Например сте си харесали телефон от даден магазин, но Вие не знаете, че същият телефон се предлага на много по-ниска цена в друг магазин. Нашата работа е да намерим най- ниската цена на даден продукт и да качим промоциите на нашия портал. Можете да сте сигурни, че SUPERSDELKA намира винаги най- изгодните предложения. 

SUPERSDELKA-SHOP е нашият собствен онлайн магазин! 

Към магазина ->SUPERSDELKA-SHOP

Стоките и продуктите, които предлагаме ние са отбелязани като собствени промоции с етикета „Само при нас“.

Ние предлагаме продукти с 30 до 70% намаление, всички продукти при нас са маркови и с доказано качество. Ние предлагаме продукти, които вече са се наложили на пазара и отзивите на потребителите за тях са на високо ниво.

Нашето мото е „Световни марки на несравними цени“ !

 

ПРОМОЦИИ по категории

Ако се интересувате от определен вид продукти, за по-голямо удобство има разделение на ПРОМОЦИИТЕ по категории. Само с един клик можете да разгледате офертите само от дадената категория (Електроника, Мода, Спорт, Семейство и други). 

Изтекли ПРОМОЦИИ 

Разбира се има и промоции, които вече не са валидни. Такива промоции са оцветени в сиво. Има и такива промоции, които са изтекли, но ние не сме разбрали това. В такива случаи разчитаме на вас да ни коригирате, просто напишете коментар по изтеклата промоция или ни изпратете съобщение/или имейл, ние ще коригираме веднага дадената промоция.

За да сте сигурни, че не изпускате най-добрите оферти, уверете се, че проверявате промоциите всекидневно в нашия сайт. Можете да оставите коментар или да оцените всяка оферта според това дали Ви харесва или не. 

Намерете SUPERSDELKA и във FACEBOOK 

Последвайте FACEBOOK страницата на SUPERSDELKA, за да не изпускате най- добрите промоции за деня или томболите, от които можете да спечелите супер награди.

WWW.SUPERSDELKA.COM

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled