Изтекли

Игра INFAMOUS SECOND SON PS4

Technopolis
Рейтинг0
19.00 лв 39.90 лв Към Промоцията
Рейтинг0
19.00 лв 39.90 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Игра INFAMOUS SECOND SON PS4

ДОСТАВКА-3.99 лв

След като спасява пасажерите от пожара на катастрофирал автобус, Delsin Rowe открива че владее способността да насочва, манипулира и дори трансформира … пушек. Възможно ли е да се е сдобил със свръхестествената си сила, извличайки я от един от пасажерите на автобуса?

Действието в inFamous: Second Son се развива седем години след събитията с Cole McGrath и предишните Infamous игри. Всеки, който дава вид на “био-терорист”, незабавно се предава на властите от Department of Unified Protection (DUP) – агенция към правителството, създадена за да предотврати повторна катастрофа в Empire City и New Marais. Delsin, който никога не е бил любимец на властите, сега е включен в списъка с издирваните от DUP.

По време на своето приключение Delsin Rowe ще задава въпроси, които са важни не само за света на Second Son – но са актуални и за ситуацията, в която живеем всички ние днес. Свят, в който често сме принудени да пожертваме свободата си, с цел да подобрим сигурността си.

Докато играеш Second Son, ще имаш възможността да се запознаеш с много от забележителностите на Сиатъл. Както до сега, геймплея и случващото се, ще зависят от решенията, които взимаш.

Промоция на Игра INFAMOUS SECOND SON PS4

Игра INFAMOUS SECOND SON          Игра INFAMOUS SECOND SON

СЪВМЕСТИМОСТ-


PS4


ЖАНР


ЕКШЪН ПРИКЛЮЧЕНИЕ


 

МОДЕЛ


INFAMOUS SECOND SON


СЪВМЕСТИМОСТ-


PS4


ЖАНР


ЕКШЪН ПРИКЛЮЧЕНИЕ


→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА ИГРИ PS4

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled