Изтекли

ТЕЛЕВИЗОР TCL 50EP660 SMART UHD LED TV ANDROID

Technomarket
Рейтинг0
Рейтинг0
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

ПРОМОЦИЯ НА ТЕЛЕВИЗОР TCL 50EP660 SMART UHD LED TV ANDROID

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Най-новият стандарт за UHD съдържание е High Dynamic Range.
HDR произвежда поразителна яркост, ярко прецизни цветове и ослепителни детайлни изображения с точно възпроизвеждане на светли и тъмни нюанси. И ви позволяват да изпитате HDR съдържание чрез всички източници. HDR HLG (Hybrid Log Gamma): Телевизорите TCL 4K UHD са съвместими с Hybrid Log Gamma. Тези модели са доказателство за бъдещето и могат да показват HDR качество независимо от източника на сигнал: HDMI, телевизионни излъчвания, USB, интернет съдържание … Пригответе се да се наслаждавате на предавания на живо и спортни събития с ненадминато HDR качество.

ТЕЛЕВИЗОР TCL 50EP660

SMART HDR едновременно подобрява HDR и конвертира SDR в HDR.
Тъй като съдържанието и източниците на HDR все още не са толкова популярни, SMART HDR може да надгради съдържанието на стандартния динамичен диапазон (SDR) до подобно на HDR качество на картината, което позволява на зрителите да се насладят на цялото си любимо съдържание в възможно най-високото качество на картината. Също така,  на HDR съдържание, SMART HDR динамично подобрява и адаптира към възможностите на екрана. Чрез идентификация на сцени с AI и HDR, SMART HDR подобрява както тъмни, така и ярки сцени. При тъмни сцени той допълва нивото на яркост, за да изрази обекти, скрити в по-тъмни сенки. При сцени с по-ярко съдържание SMART HDR увеличава нивото на контраст, за да различава обектите от фона. Това прави картината по-слойна, по-богата, което води до повече детайли на изображението на екрана за цялостно по-добра реалистична картина.

ТЕЛЕВИЗОР TCL 50EP660

Micro Dimming анализира телевизионната картина в около сто отделни зони, за да адаптира яркостта. Качеството на картината е значително подобрено за изключително визуално изживяване, особено на тъмно.

ТЕЛЕВИЗОР TCL 50EP660

Dolby Audio предоставя богат, ясен и мощен звук във вашия телевизор.
Извлечете максимума от съдържанието си с динамичен, висококачествен съраунд звук с Dolby Audio. Независимо дали гледате филми, телевизионни програми, онлайн видео или концерти, Dolby Audio ви гарантира качество на звука, което отговаря на вашите очаквания.

ТЕЛЕВИЗОР TCL 50EP660

Запознайте се с вашия Google Assistant****
Задавайте му въпроси. Кажете му какво да прави. Това е вашият личен Google асистент, винаги готов да помогне с над 1 милион действия.

ТЕЛЕВИЗОР TCL 50EP660

Вграден Chromecast. От един екран на друг
С Android TV можете бързо да споделяте снимки, видеоклипове, музика и друго съдържание, което обичате, от любимото си устройство направо към вашия телевизор. Той работи с повечето популярни устройства, включително iPhone ®, iPad ®, телефон и таблет с Android, Mac ®, лаптоп с Windows ® и Chromebook.

ТЕЛЕВИЗОР TCL 50EP660

Alexa*****​
Помолете Алекса да пуска музика, да чуете новините, да провери времето, да регулира силата на звука на телевизора, да променя телевизионния канал, да контролира интелигентния ви дом и други.

ТЕЛЕВИЗОР TCL 50EP660

Гледайте YouTube в 4K HDR
С YouTube можете да видите най-популярните музикални видеоклипове до видеоигрите и популярните развлекателни програми, през новини и много други неща. Абонирайте се за каналите, споделяйте с приятелите си и гледайте на всяко устройство.Youtube app сега се предлага в 4K UHD HDR качество.

ТЕЛЕВИЗОР TCL 50EP660

ПРОМОЦИЯ НА ТЕЛЕВИЗОР TCL 50EP660 SMART UHD LED TV ANDROID

Бранд:Tcl
Серия:Ep660
Цвят:Черен
Резолюция:3840X2160
Операционна система:Android
Смарт:Да
WiFi:Да
Технология:Led
Диагонал на екрана (см):127 см
Диагонал на екрана (inch):50 „
Качество на изображението:4K Uhd
Технология 3D:Не
Извит:Не
Цифров тунер:Да
Продукт:Телевизор
ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled