Изтекли

Пъзел Black Sea Puzzles от 1000 части – Хан Тервел разгромява арабите, Васил Горанов

Ozone
Рейтинг0
17.74 лв 24.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
17.74 лв 24.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Пъзел Black Sea Puzzles от 1000 части – Хан Тервел разгромява арабите, Васил Горанов

Станете част от българската история, обичаи и традиции като пресъздадете невероятните картини на знаменити български художници със серията български пъзели Black Sea Puzzles. Всеки пъзел е изрязан в класическа форма на частите от висококачествен картон с дебелина 1.9 mm. Така, когато приключите с подреждането, ще се сдобиете с прекрасна пъзел-картина, която можете да подредите в дома си. Съчетайте любимото хоби занимание, реденето на пъзели, с красотата на българското с пъзелите Black Sea Puzzles!

Преди 13 века на Балканите се кове съдбата и пише бъдещето на Европа. Един от най-славните моменти в историята е битката между арабите и хан Тервел, провъзгласен от византийците за “кесар”, нещо нечувано за онези времена. В 717-718 г. мечът на хан Тервел спира арабите и така става защитник не само на България, но и на цяла Европа. “Българският кесар”, канонизиран и като светец,  оставя съществен отпечатък в историята, предначертава бъдещето на Балканите и целия континент, поставяйки България като важна точка на европейската карта.

Пъзел Black Sea Puzzles от 1000 части – Хан Тервел разгромява арабите, Васил Горанов

Пъзел Black Sea Puzzles

Пъзелът Хан Тервел разгромява арабите се състои от 1000 части. Размерите му в завършен вид са 48 x 68 cm. В кутията ще намерите:

  • 1000 части за подреждане на пъзел
  • Kадифена черна торбичка 20 х 30 cm за съхранение на частите
  • Плакат 48 х 34 cm с изображение на пъзела

Пъзел Black Sea Puzzles

Картината Хан Тервел разгромява арабите е дело на художника Васил Горанов. Васил Горанов печели първия си рисувателен конкурс, когато е едва на 4 години. По-късно той завършва живопис във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. С времето Горанов ясно очертава линиите на творческия си облик и превес в него взима историческата и военна тематика. Картините на художника в стил исторически романтизъм красят учебници по история и корици на научни трудове.

Художник


Васил Горанов


Оригинално име-


Khan Tervel Defeats the Arabs


Материал


Картон, Текстил


Цвят


Многоцветен


Брой части


1000


Дебелина на пъзела


1.9 mm


Възраст


9+


Размер на продукта


68 x 48 cm


Размер на опаковката-


37 x 5.4 x 27 cm


Промоции


Световен ден на пъзела


→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled