Изтекли

Игра JUST DANCE 2021 XBOX ONE

Technopolis
Рейтинг0
59.00 лв 119.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
59.00 лв 119.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Игра JUST DANCE 2021 XBOX ONE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Отново е време за танци с Just Dance 2021! Любимата музикална игра се завръща с 40 нови песни като „Don’t Start Now“ на Dua Lipa, „Señorita“ на Shawn Mendes & Camila Cabello и много други. Присъединете се към общността с повече от 120 милиона играчи по целия свят и започнете своето танцувално приключение.

За всеки вкус – Независимо дали става дума за най-новите хитове, страхотните семейни класики, интернет феномени или новоизгряващи артисти, в Just Dance 2021 има музикални парчета за всички.

Игра JUST DANCE

Упражненията никога не са били толкова забавни – Започнете своя ден с музикална тренировка, която ще ви поддържа мотивирани. Проследявайте изгорените калории и времето, прекарано в танци.

Кой е по-добрият танцьор? – Предизвикайте приятелите и семейството на танцова битка, благодарение на режима Co-op. Или се обединете и покажете на онлайн играчите, че вашите движения са най-добрите, чрез подобреният World Dance Floor.

Игра JUST DANCE

Повече музика = повече забава – Абонирайте се за услугата Just Dance Unlimited и се раздвижете на повече от 550 песни. Всяко копие на играта пристига с 1-месечен безплатен достъп. В услугата постоянно биват добавяне нови песни и съдържание, за да обогатят вашето танцувално изживяване.

Използвайте смартфона си като контролер – Вече не са необходими допълнителни аксесоари, за да се присъедините към забавлението. Просто използвайте вашия смартфон с приложението Just Dance Controller, с което могат да се присъединят едновременно до 6 играча.

Промоция на Игра JUST DANCE 2021 XBOX ONE

МОДЕЛ


JUST DANCE 2021


СЪВМЕСТИМОСТ-


XBOX ONE


→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled